13 hjärtekrossande scener vi minns från The O.C

Hur mycket minns du av OC?
Hur mycket minns du av OC? - Foto: OC
Dela på Pinterest
Var beredd med näsduken, här kommer 13 scener från The O.C vi minns som allra mest.

1. Första mötet

När Ryan och Marissa träffas och en riktig kärlekshistoria börjar.

2. När Seth seglar iväg

Ryan åker till Theresa. Marissa står på balkongen och dricker direkt ut spritflaskan, Kristen gråter och Seth seglar iväg. Svårt att inte bli berörd när Hallelujah spelas i bakgrunden också.

3. När de tar studenten

Vem gråter inte under den här scenen? När all dystert bara blir vackert, när Imogen Heap – Speeding Cars spelas och de springer ut från skolan. När Taylor håller sitt tal och avslutar med ”don’t let the bastards get you down”.

Läs även 7 saker som Sex and the City lärt oss om killar

4. När Marissa ringer Ryan mitt i natten

Och han ligger i sängen med Theresa. Han svarar, men Marissa säger ingenting. Trots det vet de båda två att de hör varandra. SÅ VACKERT.

5. När de åker till New Mexico

Och Marissa får dåliga nyheter om sin pappa och tar en överdos. När Summer kramar om Seth för att hon inte vill se sin bästa vän i det dåliga skicket, och Ryan bär henne ut ur gränden. Ta fram näsduken!

6. När Marissa skriker ut sin frustration vid poolen

Och kastar i alla stolar och saker i vattnet. Vi har alla känt igen oss i den situationen någon gång, när vi bara vill skrika rakt ut.

Läs även Testa här – hur mycket kan du om Sex and the City?

7. Caleb får en hjärtattack

Kristen skriker och är ledsen efter beskedet att hennes pappa var otrogen mot hennes mamma och hon har en syster hon aldrig vetat om. Julie funderar på att droga sin man men ångrar sig i sista sekund – sedan får Caleb en hjärtattack och ramlar i poolen. Här kommer alla känslorna på en och samma gång, ungefär.

8. Begravningen för Caleb

Ännu en gång musik från Imogen Heap, denna gång Hide and Seek. För att sedan gå över till scenen hemma hos Cohen, när Kristen är totalt förstörd. Det gör så ont att titta på.

9. Spindelmannen–kyssen

Vem vill inte ha en kyss i regnet, upp och ner, av Seth Cohen?

Läs även 13 saker som var sjukt inne på 00-talet

10. När Marissa skjuter Trey

Hela situationen. Musiken. Slagsmålet. När hon skjuter. Trey's blick. Vem grät inte under den här situationen?

11. Marissa dör i en bilolycka

Här gråter vi alla, garanterat. Hjärtat går sönder lite grann.

Läs även 13 saker du garanterat minns om du var ung på 90-talet

12. Hela avsnitt 1 i säsong 4

Sorgen. Ryan har förlorat sitt livs kärlek, Summer har förlorat sin bästa vän, Julie har förlorat sin dotter. För att sedan se Ryans min när Seth visar upp sin serietidning för honom, som han gjort för honom – för att försöka få honom tillbaka till familjen.

13. Hela serien

Ja, så är det faktiskt. Den dramatiska geni-serien har tagit våra hjärtan med storm. Sista avsnittet på serien är självklart också värd att nämna – men för att inte spoila, så gör vi det inte.

Gilla Modette på Facebook!

OC