Här avslöjar tjejer sina pinsammaste sexhistorier

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Vi har bett tjejer avslöja sina mest pinsamma sexhistorier. Här kan du läsa några av dem.

1. "Jag råkade sparka en kille så han började blöda näsblod.."

2. "Jag hade sex och upptäckte att tampongen var inne.."

3. "Vi hade sex i duschen och jag halkade."

4. "Jag och en kille hade sex på en strand i skärgården. Ryggarna mot vattnet. Efter en stund märker vi att en båt med fyra pensionärer sakta har åkt förbi"

5. "En hylla ramlade ner på mitt huvud och jag började blöda näsblod, och märkte inte det förrän jag såg blodet på lakanet."

Läs även Testa här – hur mycket tänker du på sex?

6. "Vi hade sex på en fotbollsplan, och sen när vi ställe oss upp så var det hundbajs på hela hans kläder."

7. "Han gav mig oralsex, och jag råkade prutta…Där kan vi snacka om pinsam stämning."

8. "Vi körde doggy style, och jag somnade…"

9. "Drog hem ett ragg och upptäckte när vi hade sex att vi har haft sex förut."

10. "Vi gick in i ett rum på en hemmafest och han gick ner på mig. Sen öppnade en tjej dörren och tände lampan. Så pinsamt."

Foto: Unsplash

11. "Jag drog hem en bartender. När han skulle dra från mig på morgonen så klättrar han ner för sängen och jag stannar kvar. Han tittar äcklad mot väggen bakom mig och jag upptäcker ett blodigt handavtryck. Har än idag inte någon aning om vem som blödde (är ganska säker på att det inte var jag).."

Läs även 20 tjejer avslöjar – det sjukaste stället de har haft sex på

12. "Jag råkade stöna ut min brors namn… (Min bror har ett ovanligt namn, så kunde inte ha varit någon annan jag menade). Så otroligt pinsamt på alla sätt och vis."

13. "Han fick något problem med benet när jag red honom, så helt plötsligt låg han och grät sängen, medan jag satt på honom."

14. "Jag var full och behövde spy, så jag lutade mig över sängkanten och spydde lite fort och fortsatte som att ingenting hade hänt, utan att han såg. Efter sexet var det lagom pinsamt att förklara varför det låg en hög med spya på hans golv."

15. "Vi hade sex i hans föräldrars säng och det kom mens i hela sängen, så vi fick vända madrassen upp och ner."

16. "Vi blev påkomna av min syster som knackade på dörren och var rädd för hon trodde det spökade på vinden. Men det var ju bara vi som lät."

17. "Jag gick hem med en tjej med sömnproblem. Hon tog en sömntablett innan vi la oss i sängen och när hon skulle gå ner på mig så somnade hon mellan mina ben".

18. "Jag var med en kille och vi var noga och använde kondom , men den gled av och hamnade i mig. Jag kunde inte nå den själv så han fick gräva med fingrarna i min vagina tills han hittade den och kunde dra ut den."

19. "Jag gick ner på min kille och skulle ta det i munnen när han kom, men hade huvudet i någon konstig vinkel så jag fick en KALLSUP med sperma. Fy fan. Var så nära att kräkas och mår illa bara jag tänker på det fortfarande."

Gilla Modette på Facebook!