5 Walk Of Shames alla tjejer känner igen

- Foto: New Girl
Dela på Pinterest
Du har säkert varit med om den. Promenaden hem morgonen efter ett lyckat ragg. Här är några varianter du garanterat känner igen!

1. Klackarna i handen

Du vill bara ta dig från punkt A till punkt B på kortast möjliga tid. Och det går liksom inte ihop med gårdagens stilettklackar. Lösningen blir att ta skorna i handen och springa barfota hem. Du drar upp kragen på jackan lite extra, böjer huvudet något och hoppas att ingen ska notera att mascaran har halkat ner på hakan och att ögonskuggan ser ut som...fågelbajs.

2. Lånade kläder

Ibland bara måste du ta en dusch på morgonen och då är det helt enkelt ditt raggs kläder som gäller efteråt. Du får låna ett par shorts och en tröja (som går till knäna) att spatsera hem i. Om kläderna någonsin har lämnats tillbaka är oklart...

Läs även 23 hemliga saker tjejer gör när vi vet att vi ska ha sex

3. Maskeraden

Detta är den ABSOLUT värsta (och roligaste) varianten. Om du lyckas få till ett ragg efter en maskerad har du en...ganska spännande walk of shame framför dig. Du kan åtminstone glädja dig åt att du är en stor underhållning för andra. Förhoppningsvis är det Halloween. Då kommer du möta andra häxor, hamburgare, bananer och cow boys att high fivea med på vägen hem!

4. Du + din bff = sant

En walk of shame sker inte alltid ensam. Det kan exempelvis ha varit så att din kompis inte ville stå i vägen för dig och snyggingen du klickat med, men samtidigt inte ville att du skulle gå någonstans helt ensam. Så, hon drar med sig några av raggets kompisar och följer med. Medan ni två har en het stund efterfestar hon med hans kompisar, innan du och din bff går hem hand i hand morgonen efter!

5. Med huvudet högt!

Den absoluta favoriten bland alla walk of shames. Du är så nöjd över allt som har hänt under gårdagskvällen och natten! Du skäms inte alls av att möta folk på vägen hem, istället vill du helst skrika ut allt som du har varit med om. Detta är ingen walk of shame, det är en stride of pride!

Foto: New Girl

Läs även 9 tankar du garanterat hade under ditt första yogapass

Gilla Modette på Facebook!