Hälsa! 9 saker alla träningsnördar känner igen

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Är du en person som älskar allt som har med löpband, gympass och hantlar att göra? Då känner du garanterat igen det här!

1. Du har alltid uppsatt hår

Du syns väldigt ofta med blött hår uppsatt i en knut på huvudet – direkt från gymmet. Och det är ju onödigt att lägga tid på att fixa håret, eftersom du snart ska träna igen. Knuten är din grej!

2. Du väljer löparskor framför klackar

Alla dina pass har fått dig att uppskatta hur skönt det är med fotriktiga skor. Så du har börjat använda dem även när du inte tränar. Förstår inte alla andra hur mycket tid man tjänar på att ta sig i raketfart mellan olika möten?

3. Du äger 728 träningsbehåar

Men tycker ändå alltid att det är dags att köpa en ny.

Läs även 7 hacks som gör löpningen lättare – till och med för dig som hatar att springa

4. Lördagsmorgon är lika med sovmorgon?

Inte för dig! Du älskar att gå upp tidigt en lördag för att köra ett träningspass. Bästa starten på helgen!

5. Mellanmålet är din bästa vän

Var du än går har du med dig mellanmål. En banan, lite nötter eller en bar finns alltid i väskan. För snart är det dags för nästa pass och du känner till vikten av att ha fått i dig tillräckligt med energi.

6. Ditt nagellack lossnar alltid

Dina händer har blivit väldigt slittåliga efter alla timmar på gymmet och du har för längesen sagt hej då till mjuka, lena fingrar. Ditt nagellack sitter i genomsnitt kvar i 9 timmar. Sedan förstörs de av hantlar eller hopprep eller så.

Läs även 7 superenkla knep för att se flawless ut utan smink

7. Du har lagt ner grejen med vardagssmycken

Det tar helt enkelt för lång tid att ta av och ta på sig alla smycken och accessoarer innan och efter träningen. Du har tröttnat! Däremot maxar du med smycken när det vankas fest.

8. Du älskar att köpa nya träningskläder

Ett nytt linne eller nya träningsskor är lika med total lycka för dig. Du älskar kicken du får av nya träningskläder och det händer att du bokar in extrapass bara för att kunna använda dem snabbt!

9. Du förstår inte hur man INTE kan älska träning

Du träffar folk som inte tränar och du kan inte förstå varför. Vad gör de om dagarna? Vad gör de med all tid de får över? För dig är det ju lika självklart att träna som att äta lunch. Hur kan inte alla älska träning?

Bildkälla: Shutterstock

Gilla Modette på Facebook!