7 tecken på att du är grym i sängen

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Men det visste du väl egentligen redan? Eller hur!?

1. Du vågar ta för dig

Du tar initiativ och vågar säga vad du tycker om. Du tycker det är spännande att testa nya saker och du utstrålar en trygghet!

2. Du vågar säga ifrån

När det är något du inte gillar eller vill göra så säger du det. Kommunikation är A och O för ett härligt sexliv – och det har du lärt dig!

3. Den du är med spänner kroppen

Ja, det vet vi ju alla nu! Sedan Josefin och Vanja pratade i podden om att spänna benen (ni har väl lyssnat?) när man har sex, har fler och fler avslöjat att de gör likadant. Så om personen du har sex med spänner kroppen är det ett väldigt gott tecken för att hen njuter.

Läs även 23 hemliga saker tjejer gör när vi vet att vi ska ha sex

4. Personen du träffar är alltid flirtig

Även direkt efter ni har haft sex. Hen kan helt enkelt inte få nog av tanken på dig i sängen! Ett tecken på att du gör saker hen verkligen gillar.

5. Du får ofta höra att du är otrolig i sängen

Det låter uppenbart. Om en person säger att du är bra i sängen, så är du det! Men många gånger tar vi inte riktigt tills oss det. Gör det! Sug åt dig av ordentligt komplimangen. Ingen hade sagt det om det inte stämmer.

6. Du njuter ofta själv

Om det känns obehagligt och stelt för dig, känns det förmodligen likadant för den du har sex med. Samma sak gäller tvärtom. Om du tyckte att det var passionerat och härligt tyckte personen du är med med allra största sannolikhet samma sak själv.

7. Den du är med lär sig nya saker

Om saker du gör uppskattas av din partner kommer hen automatiskt vilja lära sig fler tricks. Så om du märker att hen börjar testa saker hen inte har gjort tidigare, är det ett tecken på att hen vill att du ska njuta lika mycket som du får hen att njuta.

Läs även 7 saker tjejer inte vill höra i sängen

Gilla Modette på Facebook!