Ultimata guiden: Så hanterar du en douchebag

1 av 2
Foto: Pexels
2 av 2
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Har du en douchebag som du inte riktigt kan hantera? Vi hjälper dig.

1. Berätta för dina kompisar att hen är en riktig douche

Det gör att du alltid har någon som säger till dig när du är påväg att glömma bort hur dumt hen behandlat dig.. Återigen.

2. Säg ifrån

Säg till personen att du har känslor för hen (om du har det) och att du blir sårad när hen beter sig som en douche. Du behöver aldrig känna dig som en förlorare, för förlorar gör alltid douchebagen – alltid.

3. Tänk dig för

Gå inte på personens dumma lögner, de där lögnerna du gått på hundra gånger förut. Du vet att du kan bättre än så.

Läs även Den ultimata guiden: så kör du "the game"

4. Visa att det inte är på hens villkor

Låt inte personen få dig runt sitt lillfinger. Säg alltså nej när personen vill ses, och vill du fortfarande träffa personen – föreslå en annan dag. Visa att det inte är på hens villkor.

5. Lita inte på personen

Ge inte hela ditt hjärta till personen – för det kommer endast såra dig själv i slutändan. En douchebag bryr sig inte om dig, så enkelt är det.

6. Hitta personens ömma punkt

Hitta hens svaga punkter. Vill du verkligen ha den här personen i ditt liv, för du vet att hen inte är en douchebag egentligen? Hitta den där ömma punkten, och tryck på den så hårt du bara kan. Det har du allt rätt i att göra.

7. Dumpa

Fortsätter personen att leka med dina känslor – dumpa direkt. Du kommer att hitta en så mycket bättre människa någon annanstans, inga tvivel. Så vinka hejdå och njut istället av att gå därifrån som en vinnare.


Gilla Modette på Facebook!