7 tecken på att en kille gillar dig

Tydliga tecken på att en kille gillar dig. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Undrar du om han är intresserad av dig? Här är sju typiska beteenden som visar att en kille är intresserad.

1. Hans ögon förändras

Om man har starka känslor för någon så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Så spana in hans ögon ordentligt nästa gång ni träffas.

2. Du är alltid hans fokus

Till och med när ni umgås i en grupp av vänner så har han fullt fokus på dig. Även om han kanske försöker dölja det märker du ofta att han sitter och tittar på dig – till och med när det inte är du som pratar.

3. Han skickar personliga snaps

Trots att ni inte känner varandra jätteväl har han börjat skicka personliga snaps till dig. Han hör dessutom av sig väldigt ofta. Förmodligen för att han inte kan få nog av dig.

Läs även Bevis på att åldersskillnad inte spelar någon roll

4. Han har berättat om dig för sina vänner

Om en person är intresserad av något så har han garanterat berättat om det för sina vänner. Så om du träffar hans kompisar och de vet vem du är, är det ett väldigt tydligt tecken på att han har känslor för dig.

5. Han tar på dig

Om en kille rör vid dig ofta, beror det förmodligen på att han inte kan slita sig från dig. Hela han vill visa att han gillar dig!

6. Han kommer ihåg småsaker

Att han hela tiden är uppmärksam på saker du gillar eller inte gillar, betyder att han bryr sig om dig. Om du någon gång i förbifarten har sagt att du gillar chokladglass och han kommer ihåg det nästa gång ni ska beställa in dessert, har du absolut anledning att ana att han tycker om dig.

7. Han håller kvar blicken extra länge

När ni pratar med varandra vill han gärna ha ögonkontakt, länge. Pirrar det i hela kroppen när det händer? Då kanske du känner likadant