Så kommer du igång med sextandet

Tips på hur du kan sexta.
Tips på hur du kan sexta. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Är du sugen på att skicka lite sexiga sms till din partner eller en flirt? Vi hjälper dig komma igång!

1. Skriv bara sådant du skulle kunna säga eller göra i verkligheten

Det är det viktigaste att tänka på när du ska dra igång med sextandet. Är du inte bekväm med att köra dirty talk – skippa då även det i smsen. Var dig själv! Det kommer personen du sextar med att märka, och uppskatta!

2. Testa dig fram

Börja kanske inte med ett sex-sms direkt. Tänk om personen sitter med sina kompisar och mobilskärmen lyser upp med ditt sms. Eller om personen inte alls är sugen på att dra igång sextandet. Testa därför med lite småhintar först, för att sedan gå vidare eller backa. Ett tips är kanske att skriva "Kan inte sluta på vår senaste natt tillsammans". Det är inte för mycket, men inte heller ett vanligt "hej, hur mår du?". Mjukstarta helt enkelt!

Läs även 5 anledningar att ha sex med lampan tänd

3. Sexta innebär inte att "komma till saken"

Bygg upp en sexuell stämning mellan er, sextandet kan pågå hur länge som helst. Gå därför inte rakt på sak, utan teasa lite! Förspel inför kvällen, kanske?

4. Skriv om minnen ni har tillsammans

Påminn personen om den där heta sexnatten ni hade förut, eller vilken otroligt skön orgasm du fick senast ni hade sex – och hur du gärna vill få den igen. Då blir det verkligen ett sextande mellan bara er två – så hett!

5. Undvik bilder

Ja, Snapchat fungerar utmärkt många gånger. Men undvik nakenbilder om du inte är helt bekväm med det och om du inte känner personen till hundra procent. Det är inte roligt om nakenbilderna hamnar i fel händer!

Gilla Modette på Facebook!


sex