7 tecken på att en blyg kille flirtar med dig

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du osäker på om han är intresserad eller inte? Här är några tecken på att en blyg kille försöker få din uppmärksamhet.

1. Du "råkar stöta på" honom väldigt ofta

Killen dyker plötsligt upp överallt. Han börjar hänga på samma café som du, ni träffas alltid på Ica och han dyker plötsligt upp i löpspåret han vet att du brukar använda.

2. Han ler mot dig men tittar sedan bort

Han ger dig ett leende tvärs över rummet och försöker få ögonkontakt. Men sedan tittar han alltid bort när du möter hans blick.

Läs även 13 saker vi hatar när våra ex gör – låt oss vara ifred!

3. Han skriver till dig ofta

Blyga personer brukar ha lättare för att skriva än att prata. Så om en kille ofta snapar dig, men inte riktigt vågar komma fram till dig när ni ses ute, kan det vara ett tecken på att han är intresserad, men bara lite för blyg för att våga visa det.

4. Han "råkar" röra dig

Han råkar ofta snudda sin hand vid din och tar dig ofta på axeln eller ryggen. Det är helt enkelt hans sätt att försöka visa att han vill vara nära dig.

5. Han ger dig all uppmärksamhet

Till och med när ni umgås i en grupp av vänner så har han fullt fokus på dig. Trots att han försöker dölja det märker du ofta att han sitter och tittar på dig – även när det inte är du som pratar.

Gilla Modette på Facebook!