It Girls utmaning #1 – Dream big

- Foto: Copyright 2015. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Äntligen är det dags för den första utmaningen i tävlingen till att bli årets It Girl och vinna ett exklusivt bloggkontrakt hos Modette och upplev New York Fashion week tillsammans med FUN Light.

Vi vill veta vad du drömmer om!

Alla har vi drömmar, visioner och mål. Vissa är stora och andra är mindre. Oavsett storlek är det något alla har och något värt att kämpa för. Den första utmaningen handlar om att du i text, bild eller video ska berätta om din dröm och dina passioner. Vi vill får en bild av vem du är och var du vill vara i framtiden.

Första priset i den här utmaningen är en plats som deltagare i vår webb-tv serie It Girls som spelas in i Stockholm vecka 18. Andra och tredjepris är ett Dream Big-halsband från Josefin Dahlbergs smyckeskollektion hon gjort tillsammans med CU Jewellery.


Så gör du för att tävla:

Alla inlägg i den första utmaningen måste döpas till ”Utmaning: Dream Big”.

Första utmaningen stänger kl 12.00 på tisdag den 22/3 och vinnarna presenteras på onsdag den 23/3 kl 15.00 i samband med att nästa utmaning kommer upp.

Använd alla dina sociala mediekanaler och sprid din blogg och ditt inlägg så mycket du kan! Glöm inte vikten av spridning. Använd #modetteitgirls och #funlight på Instagram. Hitta inspiration på Josefins blogg (Klicka här!) och på Instagramkontot @funlightsverige.

Starta din It Girls blogg här!