Sugen på dirty talk? Så gör du för att det inte ska bli pinsamt

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Visst kan det kännas lite pinsamt med dirty talk ibland? Särskilt om man inte är så van. Här är tipsen som gör dig till proffs!

Sätt regler innan

Prata om vad ni går igång på att höra i sängen och vad ni absolut inte går igång på, innan ni har sex. Glöm inte att också berätta vad som skulle få er att brista ut i gapskratt. Om ni har pratat om detta innan, så behöver ni inte vara rädda för att det blir en pinsam eller jobbig stämning.

Testa först när du är ensam

Varför inte prova att prata lite dirty talk när du är ensam och ingen annan hör? Det kanske känns lite konstigt till en början, men när du har övat ett tag så kommer det komma ganska naturligt. Då blir steget att säga sakerna till en annan person inte lika stort sen.

Läs även 10 ställen du måste testa att ha sex på

Gå in för det

Det krävs att du på riktigt går in för det, för att det ska bli något bra. Släpp på dina gränser och kör till hundra procent! Annars kan det lika gärna vara.

Skratta aldrig, även om din partner säger något roligt

Okej, även om ni har pratat innan så kan det ju hända att den du är med säger något som du vill skratta högt åt i cirka tre timmar. Men, gör ditt allra bästa för att låta bli. Det är annars lätt att man sårar varandra. Och har en sårat den andra, är risken att den hen vill såra tillbaka. Ni behöver känna trygghet för att kunna njuta.

Se det som en rolig grej

Bestäm er innan för att ingenting ni säger kommer vara pinsamt eller konstigt. Tänk bara på det som en rolig lek, där ingenting kan gå fel. Om ni går in med den inställningen kommer det garanterat bara att bli kul.

Läs även 9 meningar tjejer inte vill höra under sex

Läs även Vilken typ är du i sängen? Testa här!

Läs även 9 gånger sex inte blev vad du hade tänkt dig

Gilla Modette på Facebook!