5 anledningar till att alltid sova naken

Sover du naken? Det är bra! - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Det är inte bara skönt! Det kan också få dig mindre stressad. Och – du kommer garanterat ha sex oftare.

1. Det är bättre för ditt underliv

Tighta trosor kan göra dig varm och fuktig, vilket i sin tur kan leda till att bakterier som exempelvis ger svampinfektioner frodas. Att lufta ditt underliv under natten kan vara ett enkelt sätt att motverka detta.

2. Du sover bättre

De flesta av oss sover bättre när vår kroppstemperatur är lite kallare. Så att ta på sig en flanellpyjamas när du ska gå och lägga dig är inte det bästa tipset om du har svårt att sova. Om du går och lägger dig naken håller du dig lite kallare och har större chans att få fler timmars skönhetssömn.

Läs även Frisyren du ska sova i – om du vill ha friskt och vackert hår

3. Du återhämtar dig bättre från stress

Eftersom du sover bättre på grund av att din kroppstemperatur är lägre kommer du också ha lättare att återhämta dig från stress. Det kommer i sin tur leda till att du orkar mer och får massa energi att gå ut och leva livet till max dagen efter.

4. Du kommer ha mer sex

Det säger sig självt. Om du ligger naken bredvid någon du tycker om är det så mycket större chans att ni har sex oftare. Det är ju dessutom väldigt härligt att ligga naken intill din älskling, eller hur?

5. Det kommer bli lättare att älska din kropp

Om du är naken oftare kommer du få en mer naturlig relation till din kropp. Troligtvis kommer du känna dig mer bekväm med dig själv och få bättre självförtroende.

Så, hur kommer du sova inatt?

Vill du veta vilken frisyr du ska sova i om du vill ha friskt och vackert hår? Klicka här!

Vill du kunna somna snabbare? Gör så här!

Läs även Vanliga morgonrutiner som gör dig trött resten av dagen

Gilla Modette på Facebook!