Killar avslöjar: Det här attraheras vi av på Tinder

Tinder, dejting
Detta attraherar killar på Tinder. - Foto: Gossip Girl
Dela på Pinterest
Modette frågade ett gäng killar om vad som krävs för en like på Tinder. Vi blev överraskade över vad de svarade!

1. Leendet

Killarna tyckte helt klart att ett leende var mer attraktivt än putande läppar, och att det säger mer om hur personen verkligen ser ut – och är som person.

2. Profilbeskrivningen

Den andra saken de kollade på var personbeskrivningen. En lättsam och lite rolig sådan var enligt dem attraktivt. Två av killarna svarade att de inte ens brydde sig om att swipa höger på de som saknade personbeskrivning. De förstod inte heller grejen med hundraelva emojis som beskrivning istället för en text.

3. Bilder som reflekterar vem tjejen är

Ett varierat urval av bilder istället för en massa selfies säger så mycket mer om personen.

4. "Varför alla dessa träningsbilder?"

Precis som vi tjejer är trötta på bilder från skidbacken, golfbanan och fiskturen förstår inte killarna varför det ska vara så mycket fixering vid att visa upp vältränade kroppar. Är man en aktiv person ska man självklart visa upp det, men de menar att hetsen kring kroppsfixering är helt irrelevant för att det ska bli en like.

5. Mer hur personen är än vilka bilder hon har

"Självklart är det oundvikligt att inte kolla på yta när man swipar höger på Tinder", svarar en av killarna. "Men det säger ju inget om hur hon är som person."

Vi spann vidare på hur dialogen på Tinder ska se ut, och frågade killarna hur de själva gillar att bli bemötta på Tinder. De svarade att det ofta upplevde att det var deras ansvar att behöva inleda en konversation – vilket de tyckte var synd. När vi frågade om de gillade att tjejen tog initiativet fick vi ett rungande "JA!"

Så vilka raggningsrepliker funkar då? Hur ska tjejen inleda konversationen?

– Helt klart komplimanger om ens bilder. Och att det hade varit intressant att lära känna varandra.

Sedan då?

– En rolig dialog. Våga ställa frågor, istället för att vara den som svarar på frågor.

Självklart tycker alla olika, och egentligen spelar det ju ingen roll vad andra tycker – så länge man själv är nöjd. Men det här var vad dessa killarna kollade på, och uppskattar på Tinder. Vi blev glatt överraskade över att de istället för att fokusera på utseende hellre vill ta reda på vem tjejen är som person. Vad kollar du in först på Tinder?

Foto: Unsplash

Vad borde du skriva i din profil på Tinder? Få svaret här!

Läs även Bilder vi aldrig mer vill se på Tinder

Läs även 9 saker bara vi som är sjukt trötta på Tinder förstår

Gilla Modette på Facebook!