Gör killen det här? Då har han garanterat känslor för dig

Så här visar killar att de är intresserade av dig, på riktigt! - Foto: The Carrie Diaries
Dela på Pinterest
Vill du veta om en kille gillar dig? Här är sju tecken på att han garanterat är intresserad av dig och vill vara mer än kompisar.

Han kommer ihåg småsaker

Att han hela tiden är uppmärksam på saker du gillar eller inte gillar, betyder att han bryr sig om dig. Om du någon gång i förbifarten har sagt att du gillar chokladglass och han kommer ihåg det nästa gång ni ses, har du absolut anledning att ana att han tycker om dig.

Han skickar personliga snaps

Trots att ni inte känner varandra jätteväl har han börjat skicka personliga snaps till dig. Han hör dessutom av sig väldigt ofta. Förmodligen för att han inte kan få nog av dig.

Han har berättat om dig för sina vänner

Om en person är intresserad av något så har han garanterat berättat om det för sina vänner. Så om du träffar hans kompisar och de vet vem du är, är det ett väldigt tydligt tecken på att han har känslor för dig.

Läs även Om du och din älskling har klarat det här –är ni garanterat soulmates

Han garvar åt alla dina skämt

De behöver inte ens vara särskilt roliga.

Han slutar inte svara

Om han skickar ett sms trots att ni "avslutat” konversationen så vill han att ni ska fortsätta skriva – alltså är han intresserad!

Läs även Är du ihop med rätt person för dig? Testa här!

Han hör av sig på morgonen

Redan på väg till skolan eller jobbet hör han av sig till dig. Att höra av sig till dig är högt prioriterat och inget han vill vänta med!

Han oroar sig för dig

Vi människor oroar oss för personer vi bryr oss om och har känslosamma band till. Så om du märker att han börjar fråga om du ätit ordentligt, om du fryser eller mår bra så betyder det bara att han gillar dig. Och om du tycker att de här frågorna är frustrerande, se dem som små och gulliga kärleksförklaringar.

Läs även Är du redo att gifta dig? Testa här!

Läs även Därför borde du gå tillbaka till ditt ex

Av: Josefine Lundhall