Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här säger ditt stjärntecken – om vilken killtyp du faller för

2 av 13

VÄDUREN – Din killtyp är den omtänksamma och charmiga killen. Det beror delvis på att du är ganska omtänksam och charmig själv.

3 av 13

OXEN – Du gillar passionerade och målmedvetna killar som har starka åsikter. Å andra sidan är du ganska envis själv, så de får förmodligen kliva åt sidan när ni har diskussioner.

4 av 13

TVILLINGARNA – Du gillar karismatiska och äventyrliga killar. Killar som tar risker och klarar sig är typ det hetaste du vet. Men det är också viktigt att de förstår din snabba humor och längtan efter variation.

5 av 13

KRÄFTAN – Eftersom du är en väldigt känslostyrd person faller du för karismatiska killar som ger dig trygghet. Personer som du vet alltid finns där för dig. Du har också en tendens att falla för en kollega.

6 av 13

LEJONET – Du älskar intelligenta och kreativa killar som inspirerar dig med deras unika sätt, deras entusiasm och beslutsamhet. Du är en ledare och gillar att synas, så du gillar killar som ger dig uppmärksamhet.

7 av 13

JUNGFRUN – Du faller oftast för konstnärliga eller känslosamma killar som söker ditt stöd och din närhet. Det kan ibland ta mycket energi från dig. Om det blir så är det helt okej att säga ifrån, glöm inte det.

8 av 13

VÅGEN – Mycket energi, självförtroende och en pionjär framtoning är egenskaper på killar som får dig att falla. Du gillar helt enkelt killar som kan vara lika energiska som du!

9 av 13

SKORPINJONEN – Du gillar praktiska och lugna gillar som ger närhet och som vill vara vid din sida och som verkligen avgudar dig när du behöver det. Du är väldigt omtänksam men du behöver också samma sak från din partner.

10 av 13

SKYTTEN – Du älskar intelligenta och open–minded killar som gärna följer med dig på alla dina äventyr. Du faller för killar som är orädda och aldrig ger upp.

11 av 13

STENBOCKEN – Du älskar känslosamma, lojala och kärleksfulla killar som backar upp och stöttar dig. Du har inte alls tid eller lust att träffa killar som inte är säkra på att de vill ha dig. De får visa intresse om de ska få ditt intresse!

12 av 13

VATTUMANNEN – Du faller för killar som är konstnärliga, modiga och har bra koll på vilka de är. Du gillar killar som tänker lite annorlunda. Du älskar att vara där det händer, och vill ha en kille som hänger med dig dit.

13 av 13

FISKARNA – Du gillar konsekventa, hjälpsamma och kunniga killar som ger struktur och stöd i ditt drömmiga smått kaosiga liv. Och killarna du träffar får den mest romantiska flickvänner de någonsin haft.

Dela på Pinterest
Vilken typ av kille faller du för? Kolla här för att se vad stjärnorna säger.

Bläddra i bildspelet ovan.

Läs även Det här avslöjar ditt stjärntecken – om hur du är i sängen

Läs även Här är stjärntecknet som är din perfekta match

Läs även Det här säger ditt stjärntecken – om hur du blir som mamma

Bildkälla: Stella Pictures

Gilla Modette på Facebook!