Experter: Här är tipsen till dig som har svårt för att få orgasm

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Har du svårt för att få orgasm? Här kommer tipsen till som förhoppnings hjälper dig.

Women Health Magazine har samlat några tips från sexterapeuter, för att på så sätt få fram de bästa tipsen till kvinnor som har svårt för att få orgasm, något som inte är helt ovanligt. Här är några av dem:

1. Utveckla din fantasi!

Använd fantasier till att bli upphetsad. Strunta i om det handlar om personen du faktiskt har sex med – det är din egna fantasi, så ingen behöver veta.

2. Onanera mera

Kvinnor som onanerar mera tenderar att vara mer självsäkra i sängen – vilket i många fall betyder mer avslappnade, vilket är viktigt för att få den där orgasmen. Så utforska din egen kropp, det är både roligt och skönt!

3. Ha ditt eget förspel

Gör något som får dig att slappna av, stressa ner och må bra. Kanske köra yoga innan det är dags för att träffa din älskling? Stress leder nämligen till att du spänner dig, inte kan slappna av och därmed har svårare för att komma.

4. Fokusera inte på orgasmen

Fokusera istället på själva akten, var där och då. Genom att ligga och tänka "nu måste jag komma" kommer du garanterat inte komma. Glöm det och njut istället över hur bra det är där och då, det gynnar sig!

5. Var lugn och försiktig

Att stimulera klitoris som en galning kommer inte ge dig orgasm, det ska vara skönt också. Ta det därför lugnare, för det är väldigt lätt att irritera området runt klitoris, och då är orgasmen inte nära längre.

6. Arbeta tillsammans

Det är inte din partners jobb att ge dig orgasm – det är erat jobb tillsammans.

Läs även 4 anledningar till att du aldrig kommer vilja ha sex i sängen igen

Källa: Womens Health

Gilla Modette på Facebook!