Ska du se Håkan i helgen? Då måste du läsa det här

- Foto: TT NYHETSBYRÅN
Dela på Pinterest
Ska du till Göteborg och se Håkan Hellström i helgen? Lucky you! Vi har tagit fram sju utmärkta tips som kommer göra din kväll så mycket bättre.

1. Ta på dig bekväma skor
Du kommer att hoppa och dansa som en galning i helgen! Då gäller det att ha bekväma skor som tillåter detta.

2. Töm din mobil på bilder & videos
Du lär ta oändligt många bilder och videos under konserten i helgen och hur jobbigt vore det inte om minnet på mobilen skulle ta slut?! Så glöm för guds skull inte att tömma mobilen på appar, bilder och videos.

3. Köp inte 1 eller 2 drickor – köp 3!
Hur segt är det inte att stå i de långa köerna till baren på konserter? Här gäller det att tänka smart! Köp flera drickor eller chipspåsar i taget så du slipper ställa dig i kön igen. Bunkra upp!

4. Införskaffa en regnponcho
Enligt SMHI ska det regna under lördagens konsert och då kan det vara skönt att dra på sig en regnponcho. Det skyddar mot regn och det tar ingen plats att packa ned i väskan, SÅ bra!

5. Tänk inte på att se snygg ut
Skippa utseendetänkandet helt och hållet! Du kommer säkerligen att fälla många tårar och svettdroppar likaså som kommer sabba ditt smink. Lugn! Du kommer inte vara ensam. Njut av konserten istället för att oroa dig för hur du ser ut.

6. Håll koll på dina vänner!
En av de värsta sakerna som finns när man är på konsert är när man tappar bort sina vänner i folkmassan. Då har vi bästa tipset på hur du ska undvika detta! Ladda ned appen "Hitta mina vänner" på Itunes. Du kan med hjälp av denna app se exakt var dina vänner befinner sig och slipper lägga ned tid på att försöka hitta varandra, hur bra?!

7. NJUT!
Tänk inte på gårdagen eller morgondagen, utan lev i nuet! Njut av att befinna dig bland förväntansfulla och glada människor, av stämningen och av att befinna dig i Göteborg. Men framförallt, njut av Håkan Hellström!


Är du ett riktigt fan av Håkan Hellström? Testa här!