9 saker du och din bff borde göra medan ni är unga

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vi listar sakerna du och din bästa kompis borde passa på att göra innan vuxenlivet kickar igång. Hur många kan du bocka av?

1. Bli roomies

Plötsligt står ni där, vuxna med sambo. Gör därför det mesta av era unga år genom att bo tillsammans. Skaffa er en cool inredningsstil, ha de bästa festerna och spendera söndagarna med att kolla på era favoritserier skavfötters i soffan. Och ni vet väl att det är billigare än att bo själv?!

2. Res, res, res!

Vem drömmer inte om en perfekt resa med bästisen? Gör slag i saken och boka den där sista minuten ni inte kan sluta prata om. Gör en lista på allt ni vill hitta på under resan – vi lovar att ni kommer skaffa er minnen för livet.

Läs också: Bff bucket list (15 saker du och din bästa vän måste göra i sommar)

3. Gör något galet och spontant

Kom ihåg att det inte är era rädslor som ska avgöra era val, utan era drömmar. Varför inte starta en blogg eller podd ihop? Inspireras till exempel av Josefin och Vanja som startade #JosefinochVanja, Modettes egna peppiga podd. Tillsammans kan ni erövra världen, det är bara ni sätter gränserna.

4. Träna ihop

Sätt ribban inför vuxenlivet. Vi vet alla hur härligt det kan vara med någon som motiverar en på gymmet och vem passar inte bättre för jobbet än bästa vännen? Bli riktiga powerbrudar tillsammans!

Testa här! Kommer ni vara vänner för alltid?

5. Experimentera med kärleken…

…och dela alla roliga och pinsamma minnen med varandra. Vem älskar inte att skvallra ihop med sin BFF? Innan ni vet ordet av har ni ändå hittat era soulmates, så passa på. Mer dejter åt folket, säger vi!

6. Skapa en bra vana för livet

Gå på bio ihop en gång i månaden, fika varje söndag eller power walka ihop någon gång i veckan. Skaffa er en egen, boostande vana som gör att ni alltid håller kontakten. Glöm inte att man måste jobba på vänskapsförhållanden också.

Lästips! Berättar du det här för din kompis? Då är hon garanterat din allra bästa vän!

7. Åk på festival ihop

Vi snackar hela paketet. Bo i tält, var uppe hela natten, ät pizza till frukost och inte minst – se en massa grymma konserter. Ni kommer aldrig ha lika mycket tid och energi som nu så bara kör!

8. Sätt varandra först

Alla behöver vi en tid i livet där vännerna får komma före allt annat. Se till att bli världens radarpar innan vuxenlivets måsten kommer och knackar en på dörren. Visst är det härligt med vänner som sätter en först?

Läs även: Så maxar du din singelsommar 2016 – sakerna du inte får missa

9. Framför allt – lev i nuet!

Sluta längta efter vad som händer om tio år. Fokusera på att leva livet här och nu! Det kommer ändå snabbare än ni tror.

Läs även: Vilken festival borde du och dina kompisar dra på i sommar? Testa här!

Gilla Modette på Facebook!