5 saker alla tjejer måste sluta med på direkten (nu får det vara nog!)

1 av 3
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
2 av 3
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
3 av 3
- Foto: Copyright-Adam Bartoshesky
Dela på Pinterest
Nu räcker det! Här är några saker som de allra flesta tjejer gör men som vi tycker man borde sluta med på en gång!

1. Vara till lags

Det är en stor skillnad mellan att vara omtänksam om andra och att alltid sätta alla andra först. För att du ska kunna vara en bra vän, partner eller dotter måste du sätta ditt mående först i bland. Ditt mående är värt att tas på allvar. Om du gör det så kommer du kunna finnas där för andra på ett ännu bättre sätt!

2. Leva i dåtid

Vi tittar ofta tillbaka på vårt liv, jämför nutid med dåtid. Undrar vad som hade hänt om vi valde annorlunda i vissa situationer. Det är dags att släppa det förflutna och fokusera på nuet!

Lästips! 5 enkla tips som hjälper dig att börja älska dig själv


3. Nedvärdera sig själv

Vi lägger väldigt mycket tid och energi på vad vi vill förändra med oss själva. Hur vi kan bli bättre, snyggare och mer framgångsrika. Det är dags att börja behandla oss själva så som vi behandlar vår bästa vän. För visst säger vi inte till hen att hen är dålig, ful eller misslyckad?

4. Ta det personligt!

Många tjejer har en tendens att ta många saker personligt. På jobbet eller i skolan. Vi måste bli bättre på att se skillnad på vad som är våra prestationer och vår personlighet.

Läs även: 9 saker du och din bff borde göra medan ni är unga


5. Jämföra sig med andra

Vi jämför oss med bästa kompisen, den perfekta tjejen på Instagram eller modellerna i magasinen. Nej, nej, nej – nu måste vi sluta! Hur ska vi kunna bli lyckliga i oss själva om vi inte slutar jämföra oss med andra? Du är bra precis som du är, okej?

Missa inte: Får du skit på jobbet? Då måste du läsa det här

Gilla Modette på Facebook!

Bilder: Josefin Dahlberg, Jennifer Sandsjö, Rocky Barnes