Här är posen alla gör på Instagram för att se längre ut på bild

Trendig pose på Instagram
Så ser du lång ut på bild - Foto: Instagram/kenzas/hannalicious
Dela på Pinterest
Vill du se längre ut på bild? Då borde du ta efter den här trenden som sprids på Instagram just nu.

Att vissa lever för att ta snygga och Instagramvänliga bilder är inte så konstigt 2018. Det finns influencers som lever på sitt instaflöde och det finns även andra som gillar att ta fina bilder, och såklart även att visa upp dem.

Och nu finns det en trend som cirkulerar på Instagram. Vi har sett den länge men på senaste tiden har den verkligen exploderat i våra flöden. 

Det handlar om en specifik pose. Den så kallade "Barbie feet"-posen.

Alltså att man vinklar foten, precis som en barbiefot, så det ser ut som att man har klackar på sig, fastän man inte har det. Den här posen gör att du ser längre ut, då dina ben blir några centimeter längre. 

Bildkälla: Instagram/kendalljenner/bellahadid

I sommar ser vi den på mer eller mindre alla bikinibilder, både på internationella kändisar men också på svenska influencers.

Här ser vi bland annat systrarna Kourtney Kardashian och Kendall Jenner göra posen och till höger svenska profilerna Hanna Friberg och Hanna Schönberg.

Bildkälla: Instagram/kourtneykardash/hannalicious

Men en annan svensk profil som använder sig av posen flitigt är modeprofilen Kenza Zouiten Subosic. Hon använder både när hon är barfota, när hon har klackar och när hon har sneakers. 

Bildkälla: Instagram/kenzas

Mer:

Så ser du vem som har screenshotat din story på Instagram

Gilla Modette på Facebook!