5 anledningar som får killar att vara otrogna mot sina flickvänner

Anledningar till varför killar är otrogna - Foto: Shuttershock
Dela på Pinterest
Otrohet är det värsta som finns och det kan vara svårt att förstå varför killar är otrogna mot sina flickvänner. Här är fem vanliga anledningar.

1. Han är en douchebag

Det finns tyvärr en hel del svin där ute som gillar att utnyttja och ljuga för tjejer. De är med dig tills något bättre dyker upp helt enkelt – och han bryr sig inte om dina känslor.

2. Han är osäker

Alla killar är såklart inte svin – en del är bara sjukt osäkra på sig själva och behöver bekräftelse från annat håll för att må bra själva.

3. Han tänker bara på sig

Istället för att tänka "vi" tänker han bara "jag". Han är egoistisk och tänker bara på sig själv – och gör precis vad han vill.

Läs även Skillnaden på tjejers och killars utekvällar gör oss rasande


4. Han har ångest

Det kan vara åldersnojja eller stress på jobbet som ger honom ångest. Han söker alltså en mening med livet utanför förhållandet eller jobbet – och tror att en otrohet ska vara lösningen.

5. Han är inte kär längre

Alla förhållanden håller inte för evigt– det vet alla. Istället för att inte våga berätta hur han känner är han otrogen som en "easy way out".

Oavsett vad – det finns inga ursäkter för att vara otrogen. Aldrig! Du är värd mycket mer och förtjänar att vara med någon som uppskattar varje minut han får vara med dig. Glöm aldrig det.

Läs även 7 saker att tänka om tjejen som var otrogen med din partner

Läs även Därför ska du alltid lämna personen som varit otrogen mot dig

Bildkälla Pixabay

Gilla Modette på Facebook!