7 tecken på att du dejtar en douchebag - och måste dumpa honom

Douchebag, kille, dejta
Är killen du dejtar en douchebag? Dumpa honom! - Foto: OC/ Warnes Bros
Dela på Pinterest
Är du osäker på om killen du dejtar är en douchebag? Spana in den här listan – stämmer punkterna in på killen borde du dumpa honom.

1. Det tar flera timmar innan han svarar på sms

Tar det lång tid innan han svarar på sms – fast han är ledig och du ser att han är aktiv på sociala medier?Då betyder det att du inte är viktig för honom.

2. Han presenterar inte dig för sina kompisar

Om du inte får träffa hans kompisar ser han dig inte som något flickvänsmaterial. Du ska vara med en person som stolt visar upp dig för sina vänner och familj – inget annat!

3. Han umgås hellre med sina kompisar

Återigen visar detta att han inte tycker att du är så viktig för honom som hans kompisar är. Om han tycker om dig på riktigt så längtar han efter att umgås med dig och tar sig tid till att göra det. Du är värd någon bättre!

4. Han ställer inga frågor

Den här killen är extremt självupptagen och pratar om sig själv hela tiden, utan att ställa dig en enda fråga. Snark!

Foto: Unsplash

5. Han hör bara av sig på kvällen

Killen som bara hör av sig på kvällen och när han druckit är med stor sannolikhet mest intresserad av sovsällskap. Vill du ha mer än sovsällskap förtjänar du någon som kan höra av sig andra tider på dygnet också.

6. Han ger dig bara komplimanger för ditt utseende

När din dejt ger dig komplimanger handlar det bara om dina ytliga egenskaper. Och även om vi håller med honom om att du är fantastiskt snygg så förtjänar du faktiskt att få komplimanger för din underbara personlighet också!

7. Han hånar dina intressen

När han väl frågar något om dig och du får chansen att berätta om din utbildning, dina intressen eller dina talanger så skrattar han lite hånfullt åt dessa. Du förtjänar en person som gillar alla delar av dig, som stöttar dig och lyfter dig. Den här killen behöver helt klart ett par år att mogna innan han är redo för en sådan fantastisk person som dig.

Är du osäker på din relation med din partner? I videon listar vi fem frågor att ställa dig själv innan du gör slut.

Läs mer: 

Därför är en douchebag inte värd dig

Så blir du den perfekta kvinnan