Ditt stjärntecken avslöjar – så stor är risken att du kommer vara otrogen

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Spana in listan för att se hur stor risken är att du kommer vara otrogen mot din partner – enligt ditt stjärntecken.

1. Väduren

Du är väldigt konkurrenskraftig – så om du inte känner att din partner avgudar dig kan du flörta med andra för att få dem att slåss om dig.

2. Oxen

Du är otroligt envis och lojal – så när du har hittat en partner är det för alltid. Eller i alla fall så länge du får den uppmärksamheten du behöver...

3. Tvillingarna

Du kan vara ganska kluven och har svårt att koncentrera dig – och det kan få dig att vilja ha mer i ditt förhållande än vad en partner kan ge dig.

Läs även 8 saker som nästan är värre än otrohet (håller du med?)

4. Kräftan

Du känner mycket känslor och längtar efter stabilitet – vilket gör kräftan till det stjärntecknet som minst troligt kommer vara otrogen.

5. Lejonet

Du vill ständigt vara i centrum och vara den alla pratar om – och om din partner inte uppfyller de kraven är det ganska stor risk att du är otrogen.

6. Jungfrun

Du har en tendens att oroa dig i onödan, över problem som inte ens finns än – så risken att du kommer vara otrogen är ganska liten (eftersom det kommer ge dig en ångestattack så fort du tänker tanken!)

Läs även Jo, du kan vara otrogen utan att röra någon annan

7. Vågen

Det ligger i din natur att vara flörtig – så på ett sätt är otrohet inte så konstigt för dig. Dock värdesätter du kärlek och romantik så pass mycket att du antagligen aldrig kommer vara otrogen mot din partner.

8. Skorpionen

Om du ännu inte har hittat "den rätta" är du en så kallad player. Du är supercharmig och förförisk – och du har inga problem med att få andra på fall. Men så fort du hittar någon som du känner dig känslomässigt och sexuellt attraherad av är det den enda för dig.

9. Skytten

Du har inte mycket filter alls – vilket betyder att det är jättesvårt för dig att ha ett hemligt förhållande eftersom du antagligen skulle försäga dig.

Läs även Otrohet kan aldrig vara ett misstag – för du gör alltid ett aktivt val

10. Stenbocken

Du är otroligt lojal och pålitlig – men du bryr dig inte så mycket om att hitta kärleken. Du bryr dig, men för dig är till exempel karriären mycket viktigare. Så om du skulle träffa någon som kan hjälpa dig att komma en bit på vägen till ditt mål – kan det vara svårt att vara trogen.

11. Vattumannen

Generellt sett – när du väl är med din partner kommer du inte lämna hen. Om du nu skulle vara otrogen är du mer den som skickar småflörtiga sms till någon du klickar med känslomässigt.

12. Fiskarna

Du följer reglerna för empati och känslor så mycket att du inte skulle vara otrogen – om du inte vill lämna ett förhållande som inte är speciellt bra. Om du dock skulle vara det skulle du må så dåligt och ångra dig i resten av ditt liv.

Läs även:

9 tecken på att din partner är otrogen

Det här säger ditt stjärntecken att du borde jobba med

Det här säger ditt stjärntecken – om vem du borde bli ihop med

Källa Cosmopolitan

Gilla Modette på Facebook!