Är han intresserad? Så tolkar du hans signaler

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Hur killar tänker och agerar när de dejtar en tjej kan kännas som ett mysterium. Lugn, vi har knäckt koden på nio typiska signaler.

1. Han avbokar er dejt

En gång är ingen gång, två är nästan lika med noll. Vi alla kan bli sjuka, få förhinder eller bara bli alldeles nervösa för att ses. Om han föreslår ny tid och plats efter varje avbokning så är det ett gott tecken. Men efter fjärde eller femte inställda dejten så är det kanske dags att leta sig vidare.

2. Han kommer ihåg saker

Om han efter första dejten minns var du jobbar och att din katt heter Snosan så är det ett väldigt gott tecken. Det visar att han är uppmärksam och bryr sig om vad du säger. Om inte har han kanske tankarna på någon annan...

3. Han vill bara se film

Om han aldrig vill vistas med dig på andra platser än hemma på soffan eller utanför krogen klockan kvart över 3 så är han uppenbarligen bara ute efter en sak. Är du också ute efter ett bootycall, kör på. Om inte, avstå. Det är nästan lättare att ta sig ur en friendzone än att ta sig från "KK" till flickvän.

Läs mer: 8 saker killar attraheras av (som inte har med sex att göra)

4. Han håller med dig

Kanske inte allt, men det mesta. Han är åtminstone intresserad av din åsikt och reflekterar kring den.

5. Han ställer frågor på sms

Ett tydligt tecken på att han är intresserad är att han ställer frågor tillbaka när ni smsar. Kolla igenom er konversation, slutar alla dina sms med ett "?" men inte ett enda ifrån honom? Då är han kanske inte lika intresserad av vad du gör eller att hålla sms-konversationen levande.

6. Han håller inte ögonkontakt

Blickar kan vara svåra att läsa av. Kanske är han för blyg för att hålla ögonkontakt, eller så är han bara inte intresserad. Men om du flera gånger möter hans blick för en kort stund så innebär det att han iallafall håller ett öga på dig.

Läs mer: 8 saker som nästan är värre än otrohet (håller du med?)

7. Han är trevlig och framåt

Något som de flesta skulle tolka som ett positivt tecken, men var uppmärksam. Finns det verkligen en gnista mellan just er eller är han genuint trevlig mot alla?

8. Han pratar om andra tjejer framför dig

När ni sitter och kollar film kommenterar han hur snygg Angelina Joline är och hur han älskar brunetter med blåa ögon, du är blond och brunögd. Antingen ser han dig som en tjejkompis eller så försöker han göra dig svartsjuk. Oavsett vad så är det inte ett ett gott tecken..

9. Han lutar sig framåt

Om han lutar sig framåt mot dig över middagsbordet eller försöker göra andra små närmanden så finns det definitivt en liten åtrå där någon stans.

Läs mer: Saker som alla tjejer alla gjort innan de ska träffa en kille (men som de inte vill erkänna)