Sommar "bucket list" för dig och din bff (13 saker ni måste göra!)

- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Sommaren går fortare än vi tror och det gäller verkligen att ta vara på varje dag. Här är saker du och din bästa vän måste pricka av innan hösten kommer.

1. Åk på festival! Blev det aldrig av att ni bokade några festivalbiljetter innan sommaren? Det är inte för sent. Det finns alltid biljetter att få tag på så ring upp din kompis och boka på en gång. En festivalhelg med sin bästa kompis får man ju bara inte missa!

2. Se en serie ihop – Det är okej att vara inomhus på sommaren. Passa på att titta på den där serien ni aldrig hinner resten av året då ni jobbar och pluggar så mycket. Så mysigt att ligga inlindade i filtar i soffan regniga sommardagar.

3. Sov under bar himmel – Även om ni inte är friluftsmänniskor kan ni sova under stjärnorna. Det räcker att ta med madrassen och filtarna ut i trädgården. Hur mysigt?

Läs mer: Det här säger ditt stjärntecken – om vart du borde åka i sommar


4. Var spontana! Ni har bestämt er för att inte hitta på något ikväll men så dyker en rolig fest upp. Ta vara på sommarkvällarna, byt om och gå dit ihop!

5. Dansa tills solen går upp – Finns det någon bättre känsla än att vara ute och dansa hela natten med sin bästa kompis? Och att toppa det med att gå hem tillsammans i morgonsolen. Så härlig känsla!

6. Ge varandra utmaningar – Färga håret i en galen färg, testa en ny stil eller våga ragga upp den där snyggingen. Ge varann roliga utmaningar som gör att ni får ut ännu mer av sommaren.

7. Bo ihop – Packa resväskan och flytta in hos din bästis. Så mysigt att äta frukost ihop och dela garderob –men stanna inte för länge. Ni har inte tid med att gå varandra på nerverna den här sommaren!

Läs även: 5 mål alla tjejer borde sätta upp för sig själv i sommar


8. Träna tillsammans! Ta med din bästis till gymmet och testa en ny klass eller utmana henne i burpees. Det kommer ge er båda en grym kick och massa energi så att ni orkar göra allt ni ska hinna med i sommar!

9. Skäm bort varann! Bestäm varsin dag då ni ska ta hand om varandra. När det är din tur att skämma bort din bff – se till att göra sånt du vet att din bästis älskar. Hur fin kärleksförklaring till varann?!

10. Utmana varann i köket – Testa nya recept och laga varannan rätt. Till slut kommer ni (förhoppningsvis) ha en supergod helkvällsmiddag som ni både får äta och vara riktigt stolta över!

Läs även: 17 saker du måste ha på din bucket list


11. Ha dagsfest! Bjud in era vänner till en härlig dagsfest en solig sommardag där ni två är stans coolaste DJs.

12. Åk ut till skärgården – Packa badkläder och picknick och åk ut till en ö för att bara sola och bada en hel dag. Så mysigt!

13. Lev i nuet! Ni är unga, glada och det är sommar. Se till att ta vara på varje dag och strunta i vad som väntar i höst!

Läs även: Så klär du dig rätt på semestern – oavsett vart du åker

Bilder: Josefin Dahlberg Gigi Hadid

Gilla Modette på Facebook!