7 heta sexscener på film – som inte hade funkat i verkligheten

- Foto: Pretty Woman, Crazy Stupid Love
Dela på Pinterest
Vissa sexscener bör stanna på film. Här är sju exempel på scener som inte hade funkat på riktigt.

1. Gossip Girl

Att förlora sin oskuld i baksätet av en limousin medan man färdas på Manhattans gator känns inte särskilt verklighetstroget. Inte heller att allt skulle vara så fantastiskt första gången som det ser ut att vara här.

2. Titanic

Förbjuden kärlek mellan två ungdomar som får till det i baksätet av en bil, den här scenen är lika fin som den är overklig. Till skillnad från i en limousin borde utrymmet här vara mer begränsat, men det ser vi inga tecken på.

3. Grey's Anatomy

Alla snabbisar som sker på det här sjukhuset får oss att undra hur mycket de faktiskt arbetar när de är där. De verkar ta tillfället i akt i hissar, i "on-call-rooms" och i andra dolda utrymmen.

4. Good Luck Chuck

Vem hade ens kunnat fortsätta efter det här fallet utan att besöka kiropraktorn först?

5. Crazy Stupid Love

Okej, tänk dig att du hittat en riktigt hunk på krogen och hänger med honom hem. Där hemma får han dig på fall när han gör "Dirty-Dancing-lyftet" med dig och sen har ni en helt underbar natt ihop. Vadå, brukar det inte vara så?

6. Pretty Woman

Det ser så lätt och smidigt ut, men sex på piano blir aldrig som det ser ut på film. Hur hamnar man ens i samma höjd? Och hur undviker man att komma åt tangenterna med diverse kroppsdelar?

7. Dirty Dancing

Att dansa svettiga och tätt ihop samtidigt som man klär av varandra är en fantasi för många. Men av den enkla anledningen att det sällan är så hett som det verkar vara på film borde det förbli just det – en fantasi.

Bildkälla: Pretty Woman, Crazy Stupid Love

Läs mer: Se Selena Gomez som blondin här – så snyggt!

Läs mer: 8 grejer som kommer att hända när ni tar ett "romantiskt" bad ihop

Gilla Modette på Facebook!