11 saker ALLA borde göra i höst (för att inte sakna sommaren!)

1 av 2
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
2 av 2
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Sommaren lider mot sitt slut och därför är det hög tid att planera in massa roliga saker att se fram emot i höst.

1. Testa en ny frisyr

Vi lovar att detta gör skillnad i vardagen. Våga köra på den där färgen eller längden du alltid velat testa. Det kommer ge dig en kick varje morgon!

2. Boka en trip

Att ha resor att se fram emot är alltid något som gör en glad. Se därför till att ha en mysig resa att längta till i höst. Oavsett om det är en weekend i Paris eller en myshelg på landet kommer det att lätta upp mörka höstdagar.

Läs även: 7 saker vi slipper uppleva när hösten (äntligen) kommer


3. Ät långa frukostar

Ni vet när det är strålande sol på sommaren och man känner att man "måste" gå ut fast man egentligen bara vill vara inne och slappa. Passa på nu! Gå upp sent, ät frukost i timmar från sängen. På hösten måste man ingenting!

4. Följ en ny serie med en kompis

Att ha en spännande eller rolig serie att se fram emot är alltid en extra krydda i vardagen. Börja kolla på en ny serie nu i höst tillsammans med din kompis så har ni alltid en bra anledning att ses (och mycket att prata om).

5. Uppdatera garderoben

Att börja en ny säsong med nya, fina plagg i garderoben ger en vardagskick som heter duga. Fynda second hand, köp på Tradera eller håll utkik efter bloppisar som du känner att plånboken är tunn efter semestern.

Läs även: 4 positiva tankar att tänka varje morgon


6. Börja med en ny hobby

Nu är det dags att äntligen börja på den där danskursen, köpa penslarna eller våga signa upp dig på den där sånglektionen. Den här hösten ska vi göra allt som gör oss glada. Så hitta en ny hobby att förgylla hösten med!

7. Festa!

Bara för att sommaren är slut behöver inte de sena festkvällarna vara över. Ta med dig dina tjejkompisar ute på en många roliga partykvällar!

8. Ha ett eget höstlöfte

Kom på ett ett höstlöfte för dig själv, som ett mantra, och lev efter det i höst. Det kan vara att du ska våga mer eller att du ska sätta dig själv i första rummet. Kom på ett löfte med vad du behöver fokusera på i livet just nu.

9. Ha middagar

Anordna långa middagar för att liva upp i höstmörkret. Bjuder in dina vänner och bjud på tre, fyra eller varför inte femrätters?

10. Utmana dig!

Se till att göra något den här hösten som du länge velat men inte vågat. "This is the year!".

Läs även: 7 bra saker med att sommaren snart är slut


11. Häng med dig själv!

Hösten är en perfekt årstid att spendera tid med den som är allra viktigast i ditt liv, dig själv. Se till att göra det du mår bra av och njut av att du är du.

Lästips! 7 saker du måste göra innan sommaren är slut!

Gilla Modette på Facebook!