7 saker alla mammor borde göra minst en gång per år

- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Om du är mamma borde du skriva ut den här listan och börja bocka av på en gång. Om du har världens bästa mamma borde du be henne göra samma sak!

1. Lämna barnen i minst ett dygn

Oavsett hur gamla dina barn är, är du värd 24 timmar av egentid. Se till att boka in ett dygn eller en helg då det bara är du som gäller och barnen får stanna hemma.

2. Ha en shoppingdag själv

Och spendera hur mycket du vill.. Du är värd en ny garderob. Familjen får helt enkelt ta att det blir nudlar till middag någon vecka för att mamma behöver fylla sitt shoppingbegär en gång per år.

Video: Döttrarnas hyllningsfilm till sina mammor är det finaste vi sett


3. Boka in en massage

Låter som en klyscha men är så sant. En timmes massage och du kommer komma ut som en ny, nja kanske inte, men typ som en ny människa.

4. Göra något galet

Våga göra något spontant och galet som du aldrig annars gör. Det kommer få dig att känna dig mer levande! "Go crazy mami"!

5. Prata med en livscoach

Oavsett om du mår strålande eller känner dig vilsen. Att få en objektiv syn på sitt liv är alltid nyttigt. Och det är viktigt att du tar tid för dig själv och utvecklas som person. Det gör dig bara till en ännu bättre mamma!

Läs även: Här är bevisen på att du har världens bästa mamma


6. Ha en festkväll!

Dra på partyklänningen och festa loss! Ta med tjejkompisarna och ha en helgkväll på stan. Ett måste, minste en gång per år! Skål för alla mammor!

7. Unna sig!

Att vara mamma betyder att hela tiden ta hand om andra. Men du är minst lika värd att bli omhändertagen. Unna dig själv det du älskar allra mest, minst en gång per år. Det är du värd!

Läs även: Hur tight är du med din mamma? Testa här!

Gilla Modette på Facebook!

Bilder: Vanja Wikström