7 tecken på att han vill göra slut

Bild: pixabay
Bild: pixabay - Foto: Bild: pixabay
Dela på Pinterest
Det är lätt att noja i onödan om du och din partner går igenom en jobbig period, men här är sju varningstecken som du borde ta på allvar.

1. Han slutar göra planer för er
Brukade ni ligga och dagdrömma i sängen långt in på söndagsmorgonen om att resa, skaffa barn och allt ni vill göra ihop under året? Om han inte verkar vara intresserad av att ligga och planera sin framtid med dig är det ett stort varningstecken.

2. Han föreslår aldrig att ni ska åka på roliga saker ihop
Om det var länge sedan några av era resor eller utflykter skedde på hans initiativ kan det vara ett tecken på att han inte orkar engagera sig nog i ert förhållande för att hålla det vid liv.

3. Ni pratar alltid om era problem
Den enda gången som ni pratar om ert förhållande är när han påpekar de problem ni har. Det är jätteviktigt att kunna prata om hur man ska lösa de saker som inte funkar i ett förhållande. Men då är det desto viktigare att komma ihåg att även prata om vad som gör er till ett sådant bra par. Nämner han bara era svagheter så kanske han bara letar efter fel att göra slut för.

Läs mer: 7 tecken på att du dejtar en douchebag (och måste dumpa honom nu)

4. Han berättar aldrig speciella saker
Om något bra händer i hans liv så ska ju du vara den första han ringer och berättar det för. Om du får höra av era gemensamma vänner att han blivit befordrad på jobbet så är något fel.

5. Han blir lättirriterad
Tycks allt du gör irritera honom? Ja, då är risken att fjärilarna i hans mage som en gång fick honom att förlåta alla dina brister dött ut för länge sedan.

6. Han vill ha mer utrymme
Om han känner sig fångad i ert förhållande och ber om mer utrymme så står det klart att det är något i honom som inte vill vara tillsammans just nu. Det bästa du kan göra då är att ge honom tid och utrymme och hoppas på att han kommer komma tillbaks till dig.

Läs mer: 7 anledningar att dumpa killen som spelar svår

7. Han är sällan glad omkring dig
När man ser någon man älskar åker mungiporna upp automatiskt. Alla kan gå igenom tuffa perioder då man är ledsen eller stressad. Men om du inte kan minnas senaste gången som ni skrattade och busade ihop så kanske han inte är lika kär längre.

Läs mer: Testa: Borde du dumpa eller satsa på din dejt?

Gilla Modette på Facebook!