6 äckliga saker som alla tjejer gör – men vägrar att erkänna

Äckliga saker som tjejer gör
Äckliga saker som alla tjejer gör och borde sluta skämmas över. - Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Alla tjejer gör det här, så istället för att skämmas för det borde vi bara garva åt det. För om vi ska vara ärliga, så har vi alla någon gång gjort det här!

1. Tvättar jeansen alldeles för sällan
När de i butiken säger att du ska tvätta dina svarta jeans så sällan som möjligt så menar de inte att du aldrig ska tvätta dem... Något som de flesta tjejer kanske behöver få sig en påminnelse om. Eller?

2. Behån också för den delen
Vi har alla en speciell favoritbh som vi älskar. Den där perfekta behån som är både bekväm och sitter som ett smäck och därför vill du använda den nästan varje dag. Men däremot att tvätta den, det händer allt för sällan.

Läs mer: 6 skönhetsprodukter som du aldrig ska dela med kompisen (så äckligt!)

3. Delar smink med tjejkompisarna
Det är klart att man vill vara en schysst kompis och dela med sig av mascaran när en vän är i nöd? Men speciellt fräscht är det inte – men vad gör man inte för sin kompis!

4. Behålla smutsiga och trasiga strumpor
Strumpor är inte det roligaste man kan köpa. Men försök att prioritera bort en klänning i månaden och försök hålla strumporna i underklädslådan hela och rena.

5. Torkar näsan på tröjarmen
Visst låter det inte som något en tjej över fem år skulle göra? Men jodå. Vi alla är lite extra blödiga åtminstone en gång i månaden och då är det lätt hänt att tröjan får agera näsduk då känslorna svämmar över.

Läs mer: 8 saker dina bröst säger om dig och din hälsa (de avslöjar mer än du tror)

6. Slänger sminkprodukter rakt ner i väskan
Det är lätt att slänga ner ett läppstift i handväskan när du är stressad och ska iväg. Men handväskan är tyvärr en riktig bakterie fälla och inget du vill göra om du vill ha fräscha och kyssvänliga läppar.

Läs mer: 5 anledningar till att sluta använda BH

Bildkälla: NBC

Gilla Modette på Facebook!