Så mycket pengar har Linn Ahlborg, 17, spenderat på fransförlängning

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Det kostar att ligga på topp. Det fick youtubestjärnan Linn Ahlborg lära sig när hon räknade ut hur mycket pengar hon lagt på sina fransar.

17-åriga Linn Ahlborg är känd från Youtube där hon driver en egen kanal med över trehundratusen prenumeranter. Framgången visar sig inte bara i antalet följare, utan även på bankkontot. Tidigare har vi skrivit om vad Youtubern Felicia Aveklew tjänar, och Linn verkar inte ligga långt efter – iallafall inte om man utgår ifrån den stora summan hon spenderar på sina fransar varje månad.


I Linns senaste Youtubevideo berättar hon att hon fyller på sina fransar var tredje vecka.
– Jag skaffade fransförlängning den 11 september 2014. Så jag har alltså haft fransförlängning i två år och två månader, utan avbrott, berättar Linn.

– Det slår mig nu hur mycket pengar jag lagt ner på fransar. Det kostar 500 spänn för påfyllning, jag tänker inte ens räkna ut hur mycket pengar det är, säger hon till kameran.
Men för att kunna greppa hur mycket pengar hennes lyxiga vana kostar så räknade vi ihop det.


Det visar sig att Linn har lagt ungefär, håll i er, 19 000 kronor på sina fransar! Trots att den summan antagligen skulle avskräcka de flesta så kommer hon fortsätta förlänga sina fransar.
– Jag är rädd att jag inte kommer kunna sluta, säger Linn.

Vill du ha långa och fina fransar för en mindre budget kan du läsa om de bästa ögonfransserumen som får dina fransar att växa här.

Gilla Modette på Facebook!