7 klädesplagg tjejer aldrig borde ha på sig – om killar får bestämma

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det finns vissa plagg och accessoarer vi inte borde ha på oss om killar får säga till. Se vilka i listan nedan.

Chokerhalsbandet
Tyvärr är killar inte lika positiva kring chokers som vi tjejer är. En kille säger ”det är snyggt men det gör ont i halsen på mig. Det känns som om jag kvävs varje gång jag ser det”. Ja, man kan väl ändå relatera till känslan att det där halsbandet sitter lite väl tajt ibland...

Killtröjor i tjejmodell
Killar älskar när vi lånar deras stora tröjor. Men om vi själva köper lika tröjor, fast i tjejmodell, då är det helt plötsligt inte lika gulligt.

Vida byxor
Vida byxor eller byxor som är utsvängda vid ankeln är oftast ingen hit om grabbarna får välja. Synd med tanke på att de vida byxorna oftast är mycket skönare än de där tajta jeansen...

Linnen som går över rumpan
Ni vet det där vita linnet i lite för lång modell som går ner över rumpan... Nog för att det inte är roligt med toppar som är alldeles för korta så tycker killarna att det är värre med toppar som är för långa.

Tunikor
Hos grabbarna är tunikor lika med ett mormorsplagg. En alldeles för lång och pösig tröja... med dålig passform... Klänning eller en vanlig tröja tack, om grabbarna får säga till.

Höga byxor

De där jeansen som går upp till naveln och som inte alltid har perfekt passform, men som är betydligt bekvämare än de låga jeansen. Well, de är ingen hit hos killar.

Pösiga trosor

Ibland tar bekvämligheten över... Och vi tjejer älskar ändå våra pösiga trosor som vi tar på oss under hemmakvällen. Men tyvärr, killar ogillar våra pösiga trosor lika mycket som vi ogillar deras pappakalsonger.


Det finns även en del klädesplagg killar har på sig som tjejer inte gillar, vilka de är kan du ta reda på här.

Gilla Modette på Facebook!