Så lätt kan folk avslöja att du stalkar dem på Instagram

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Det blir allt svårare och svårare att stalka folk på Instagram. Om du gjort något av dessa saker så har du garanterat blivit upptäckt!

Ditt namn dyker alltid upp på "wiewd-listan"
Ja, för man kan faktiskt se vilka som tittar på ens videor och filmklipp. Om ditt namn ständigt ploppar upp på listan över de personer som sett filmklippet så hamnar du garanterat på listan över misstänkta stankers.

Du skapar ett "snokar-konto" med samma e-mail adress
Om du tagit ditt snokande till en helt ny nivå, och startat upp ett nytt konto på instagram som endast är till för att spionera på gamla ex, nya ragg eller dina fiender så bör du vara försiktig. Det kan nämligen dyka upp som en notis hos dina vänner att din e-mail adress är kopplat till två konton. Pinsamt!

Du vet mer än vad du borde
När du stöter på den du brukar stalka så har det hänt att du frågar saker om som du egentligen inte borde ha en aning om.

Du gillar bilder som las upp för flera år sedan
Om du råkat göra detta klassiska misstaget så finns det tyvärr ingen app eller ursäkt i världen som kan rädda dig. Du är avslöjad.

Brukar du även stalka kändisar och förundras över hur dem redigerar sina bilder? Vi har tagit reda på vilken app det är dem använder sig av. Se vilken i videon nedanför.

Att stalka någon på Instagram kan bli pinsamt när du väl blir upptäckt, men fram tills dess är det faktiskt väldigt roligt, spännande och lärorikt. Om du är en erfaren insta-stalker så kommer du definitivt känna igen dig i detta!

Gilla Modette på Facebook!