Spelar storleken någon roll? Här ger tjejer sina ärliga svar

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Vi har ställt frågan "spelar storleken någon roll?" till tjejer. Vi har nu sammanställt alla svar. Blir du förvånad?

Det här med att storleken har betydelse är något som diskuteras ofta och det råder olika åsikter om svaret. Vissa anser att det inte alls har betydelse och andra menar att jo, det har faktiskt betydelse.

Vi på Modette har ställt frågan till hundratals tjejer – och sammanställt svaren.

Flera tjejer berättade även varför, eller varför inte storleken spelar någon roll.

– Förut hade jag sagt nej, men efter att jag har haft sex med en som hade extremt liten som inte ens kändes, och en som hade gigantisk så jag trodde jag skulle gråta av smärta så jo, det spelar roll. Och det gäller både små och stora, säger en tjej.

Många tjejer anser att det handlar om tekniken. Att en kille har liten penis behöver inte betyda dåligt sex.

– Om killen har stor penis och inte någon som helst aning om vad han håller på med i sängen (tänker tunga, fingrar, rörelser osv) så spelar det ingen roll att han har en gigantisk penis. En kille som är mindre utrustad och har full koll på resterande delar är ju helt klart att föredra, säger en annan.

– För att sex ska bli bra så krävs det ju att snubben är uppmärksam på hur man vill ha det och vad man själv som individ gillar. Det finns ju ofta flera olika alternativ till skönt sex, det är ju inte "kört" bara för att man har en liten kuk – så länge man faktiskt vill jobba för det.

– Killar som oftast har små/mindre får ju liksom ta till andra medel och anstränga sig mer. Måste säga att sexet oftast är bättre då än med någon som har stor, som bara rent ut sagt matar på, säger en.


Att killar skryter om "sin stora penis" är inte heller bara positivt. 

Tjejer gillar nämligen inte när den är för stor.

– Har varit med killar som har mindre men är så mycket bättre än de killar jag varit med som har stor, säger en.

– Både ja och nej. Mitt ex hade så stor så jag fick ont om vi höll på för länge, säger en annan.

Men det handlar inte bara om teknik och storlek. Känslor spelar också roll. Flera tjejer berättar att ett one night stand och sex med någon som hon har känslor för är helt olika.

– Min partner har inte jättestor, men den känns ju och han är grym. Sen tror jag det även beror på vad man har för känslor gentemot den man ligger med, säger en.

– Under ett one night stand har storleken mycket mer betydelse än vad storleken på kärleken har. Typ så. Sex känns mer och är skönare om jag är kär i den jag har sex med, säger en annan.

– Om man blir kär i någon så skiter man väl fullständigt i storleken då det är personligheten man faller för. Man dumpar ju inte sin drömkille pga liten snopp, säger en.

– Ja, men de är en mycket som ska stämma in. Teknik, dragningskraft och spänningen är också viktiga, berättar en tjej.

Så, vilken storlek föredrar tjejer? 

Jo, de flesta föredrar nog lagom.

– Ja, det är väl klart att den har betydelse. Men jag kan också tycka att den har betydelse åt båda håll, varken för stor eller för liten. Lagom är bäst, säger en tjej

– Klart storleken spelar roll, men likaså tekniken. Lagom är bäst. Blir ju som ett pussel, vi tjejer är ju olika djupa och så vidare och då vill man ha en snopp som passar ihop med ens vagina, säger en annan.

Så, summan av detta? Spelar storleken roll? Av 636 tjejer svarade 509 stycken svarade att storleken spelar roll. 127 tjejer svarade att storleken inte spelar roll. Så, summan av detta? Tjejer gillar inte för stor och inte heller för liten. Så, lagom är alltid bäst!


Vill du veta vad tjejer inte gillar i sängen? Kolla in den här artikeln där tjejer avslöjar vad du aldrig får göra under oralsex.

Gilla Modette på Facebook!