Så kommer ditt sex- och kärleksliv bli 2017 – enligt ditt stjärntecken

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash - Foto: Bild: Unsplash
Dela på Pinterest
Äntligen är det stora sex och kärleksastrot ute för 2017. Se vad som väntar dig enligt ditt stjärntecken!

Stenbocken

2017 öppnar upp ditt kärleksliv med flirt och mingel, festliga tillställningar i dina egna kvarter, möjligtvis studentkorridorer och liknande. För dig som har en partner kan det vara extra roligt att dra på en weekend, gå på konserter, föreställningar och få komma ut där det händer. Känna på lite puls och dessutom vara äventyrliga i sängen. Mycket känslor ser ut att bubbla i dig och du kan känna dig en aning sårad. Fokusera hellre på dig själv, unna dig egentid, njut av att få bestämma allt själv och umgås istället med vänner som får dig på bra humör. Du som har en relation kommer nu i vår att möta en liten prövning. Ta inga förhastade beslut men va beredd på en liten storm.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Skytten

När 2017 drar i gång är du på ditt absolut bästa myshumör och för Skyttar som har en älskling kommer det vara toppen! Du och din partner ägnar massor med tid för varandra, lagar middagar, njuter av långa timmar i soffan och dessutom kommer sexlivet vara med en hel del romantiska inslag. Ni pratar om framtiden och planerar tillsammans för hur saker ska bli. Som singel kan det vara läge att ägna mer tid åt sig själv, satsa på egenvård och att ta hand om dig, umgås med vänner och skapa harmoni i ditt liv för övrigt.

Bästa månaderna för sex och kärlek: juli, augusti, september.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Skorpionen

2017 inleder verkligen med att sätta färg på ditt kärleksliv kära Skorpion! Om du har en älskling kan ni nu bli som kära på nytt och dessutom våga testa nya vägar i sexlivet som kommer ta er till helt andra nivåer. Du kommer vara på hugget och låta dig svepas med i passionen. Se upp för eventuellt drama eftersom detta är en period då du drar till dig den ena flirten efter den andra oavsett din situation. Kul för dig som är singel, du kan gå loss och välja och vraka där ute. Ditt självförtroende är det inget fel på och du tar för dig på ett sexigt sätt. Räkna med heta one-night-stands som kan få svårt att släppa dig från sina tankar.

Bästa månaderna för sex och kärlek: januari, juni, november.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Vågen

Precis i början på året är det inte som allra mest romantiskt utan du är mer intresserad utav att få vardagen att fungera för dig och din älskling, ta itu med praktiska frågor och fokusera på att leva livet lite efter alla punkter som satts upp. Det kan kännas en aning segt och är du singel så är det bland kollegor eller via din träningsform som du har bäst chans att träffa någon. I början på mars kommer du behöva ta en funderare över den relation du har, känns det bra, är ni rätt för varandra?

Bästa månaderna för sex och kärlek: juli, augusti, oktober

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Jungfrun

När året drar i gång är det kärlek så det smäller av det i ditt liv kära Jungfru. Oavsett om du har en älskling, dejtar eller är singel så finns där enorm potential att verkligen få uppleva romantik och intimitet med någon du tycker om. Är du singel så kan du mycket väl hamna rakt i händerna på en själsfrände och få uppleva äkta passion i sängen. Om du dejtat ett tag och vill ha klara besked är det läge att visa upp din mer sårbara sida och hur villig du är att satsa på detta. Januari blir en utmärkt start för ditt inre känsloliv och kärleken kommer flöda.

Bästa månaderna för sex och kärlek: januari och oktober.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Lejonet

Det här året börjar med en hel del drama kring kärlekslivet kära Lejon. Dejtar du så kan det finnas känslor med i bilden som du inte riktigt vet hur du ska hantera och det väcker även din svartsjuka. Se upp för onödiga scener där du blir the bad one. Det är lätt att du ser den här personen med dina rosa glasögon på och inte vill inse sanningen, tufft i så fall. Sexet och passionen är det bästa med Januari! Nu har du möjligheten att uppnå intensitet i sängen och tro mig, du kommer inte vilja kliva upp. Har du en relation är det verkligen rätt läge att börja involvera varandra mer i det dagliga livet, kanske flytta ihop, prata ekonomi eller bara våga öppna ert innersta och där finns det gott om utdelning att hämta.

Bästa månaderna för sex och kärlek: januari och juli.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Kräftan

2017 inleder med att du söker äventyr i dina relationer eller i människor du möter. Du nöjer dig absolut inte med vad som helst utan du vill inspireras och kan till och med tänka dig träffa någon från en annan kultur eller med en helt annan bakgrund än din. Spänning och frihet är din prio och du kan mycket väl ta initiativet till att dra iväg på en resa där du kommer träffa exotiska personer och dessutom njuta av passion, lust och sex! Om du har en relation är det en bra tid för att t ex gå en kurs ihop eller få en inblick i varandras intresse. Att prata livsdrömmar och våga tänka stort även i en stabil relation är super.

Bästa månaderna för sex och kärlek: januari, juni och augusti.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Tvillingarna

Det kan bli en spännande inledning på det här året kära Tvilling. På jobbet eller i skolan kommer det vara mest action i Januari och du kan bli riktigt tänd på en chef eller lärare. Akta dig för att hamna i en beroendeställning som blir svår att dra dig ur. Personer med status eller högre positioner kommer definitivt att locka dig och du är dessutom redo att agera! Många heta blickar och flirtande, även djupare sex och passion finns med i bilden. Till våren kan det bli den ena romansen som avlöser den andra och sexet blir spontant och med en fräsch touch på tillvaron.

Bästa månaderna för sex och kärlek: februari och juli.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Oxen

Januari inleds med ett guldläge för dig att satsa på nätdejting och putsa på dina profiler online. Det kan faktiskt hända att du blir pang förälskad i någon som lever någon helt annanstans, till och med i ett annat land kära Oxe. Du har goda möjligheter till snabba och roliga romanser där sexet dessutom kan bli annorlunda och mycket spännande. Om du är intresserad utav att leka av dig är det Januari månad som står för härligheterna. Va beredd på att träffa vem som helst vart som helst. Oxar i par ska satsa på att göra saker tillsammans, gå på evenemang och tillställningar, bjuda över vänner och ha roligt!

Bästa månaderna för kärlek och sex: januari och juni.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Väduren

Året inleds med att du eventuellt har svårt att bestämma dig för vilken älskling du ska satsa på och att din energi sprids åt både höger och vänster. Det finns också en risk att du själv bli besviken eller sårad i det här spelet som pågår. Tänk dig noga för innan du hoppar i säng med någon som för stunden känns het och attraktiv. Du har lyckans planet nästan hela året i ditt sjunde hus (love is in the air) och nu finns där goda möjligheter att du träffar den rätte! Din utstrålning kommer under hela 2017 vara attraherande och spännande! Du drar gärna med dig dina dejter på galna ställen där du inte heller drar dig för att göra mer intima saker.

Bästa månaderna för kärlek och sex: februari och augusti.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Vattumannen

När 2017 drar i gång är det stabilitet du söker i din relation och du vill gärna veta att ni båda drar åt samma håll och mot samma mål i livet. Du är så fokuserad på att få vardagen att rulla men samtidigt lyckas du vara sensuell och skapa en fantastisk stämning kring sexlivet och göra de nattliga timmarna minnesvärda. Åtrå och elegans är vad du söker och du vill alla gånger ha det bekvämt. Njut med din älskling på t ex ett spa! Är du singel dras du gärna till människor med status, som vet hur man lever det goda livet. Håll dig i lyxiga miljöer och på ställen du vanligtvis kanske inte besöker så ofta, det kan ge resultat.

Bästa dagarna för sex och kärlek: juni och september.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Fiskarna

2017 erbjuder en fantastisk start på ditt kärleksliv kära Fisk. Vilka planeter vi har med i bilden, Neptunus och dessutom ödet, Mars OCH Venus, helt galet bra! Detta kan bli vansinnigt förtjusande, om det är precis vad du är ute efter. Du har möjligheterna nu att styra och få det du längtat efter. Har du en älskling kan det hända avgörande saker er emellan som får relationen att blomma ut på riktigt, där ni tillsammans tar beslut om framtiden. Många dörrar står öppna för dig och är du singel, dejtar och vill hitta något seriöst finns det hög potential nu i Januari. Mycket troligt att du träffar på någon som är meant to be och du har inte en chans att ducka undan, bara låt det hända. Även sexet under den här perioden är något utöver det vanliga och du lyckas ta det till en annan dimension.

Bästa månaderna för sex och kärlek: januari, juni, oktober.

Läs hela astrot och hur resten av året kommer bli här!

Läs mer astro på Nathalie Brahms blogg!

Gilla Modette på Facebook!