6 saker du aldrig får göra under nyårsafton

En bild på drinkar och en bild på en tjej med tomtebloss.
Saker du inte får göra på nyårsafton. - Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Vill du ha en lyckad nyårsafton borde du verkligen undvika att göra dessa sex saker...

1. Inte låta alla vara med
Okej, du kanske inte kan bjuda med alla på allt. Men om du känner någon som kommer sitta hemma och vara ensam denna afton måste du ringa upp och bjuda med hen på direkten.

2. Ha klädpanik
Om du upptäcker att klänningen du tänkte ha gått sönder eller bara inte känns rätt så behöver du inte stressa upp dig. Ta tre djupa andetag och välj något annat. Du ska på fest med folk du tycker om för att ha kul – inte gå längs en catwalk.

3. Ha på dig obekväma klackar
De skor som du egentligen har planerat att använda under kvällen är antagligen alldeles för kalla och för obekväma för att du ska ha en rolig kväll. För man blir ingen dancing queen i smärtsamma skor.

4. Sätta ribban för högt
Det är lätt att gå in med skyhöga förväntningar och måla upp en bild av en perfekt kväll – som aldrig kommer bli så bra som du hoppats på. Planera kvällen väl, men bli inte besviken om allt inte går som på räls.

5. Jaga efter din nyårskyss
Om du spenderar hela kvällen med att jaga efter din crush så kan du gå om miste den snygga killen eller tjejen som du aldrig tänkt på tidigare. Låt din nyårsafton vara full av överraskningar, vem vet, du kanske hamnar bredvid ditt livs kärlek just när klockan ska slå 12?

6. Tvinga någon att dricka
Nyår är för många ett tillfälle att gå all in med festandet och lekar som går ut på att dricka är inte allt för ovanligt. Gör dig själv och dina vänner en tjänst och hetsa ingen till att dricka bara för att den förlorat på en lek. Om någon känner att den har fått i sig för mycket så ska man inte tvinga den att dricka ännu mer. Det är ju bara rent av elakt och idiotiskt.

Kan vi gissa vem som kommer bli din nyårskyss i år? Gör quizet och få reda på svaret!

Bildkälla: Kissesandmartini

Gilla Modette på Facebook!