Det här får du aldrig lägga ut på Instagram dagen efter nyår

Dela på Pinterest
Det finns några klassiska inlägg som vi börjar bli riktigt trötta på... Se vad du aldrig får lägga ut på din Instagram här.

1. En badkarsbild från efterfesten
Man vet att det varit en rolig och galen nyårsfest när några hängt i badkaret. Det är nästan i nivå med att en slips knyts runt huvudet, vilket såklart indikerar på att det varit en sjukt rolig fest... eller?

2. Skämt om alla saker du inte gjort sen förra året
"Jag har inte borstat tänderna på hela året" eller "Vi har ju inte träffats sen förra året" är riktigt gamla och trötta skämt som vi måste släppa taget om.

3. Bilder på bakispizzan
Ja, vi fattar. Du äter pizza, det gör alla och en bild på en pizza kommer alltid vara en bild på en pizza, roligare än så blir det inte.

4. En bild från nyårsmiddagen där dina vänner är skitfula
Vi har alla haft den vännen som lägger upp bilder som alla blev jättedåliga på – förutom den själv. Don't be that guy!

5. En bild när du kysser din partner på tolvslaget
Ofta sammanhörande med en liten kärleksförklaring. Jo, visst, lite gulligt är det, men det enda vi kan tänka på är det stackars tredje hjulet som fick spendera tolvslaget med att fota er...

Är du taggad på det nya året? Se då dessa tecken som visar på att 2017 kommer bli ditt livs bästa år!

Var din nyår riktigt stökig? Kanske hände det många dåliga saker som känns riktigt jobbigt att tänka tillbaka på idag? Om det beror på saker du gjorde när du var full så borde du se sex tecken på att du borde vara nykter resten av året i videon nedanför.

Gilla Modette på Facebook!