Glädjebeskedet: Lindsay Lohan har börjat skriva Mean Girls 2

- Foto: Mean Girls
Dela på Pinterest
Det ser ljust ut för en uppföljare av Mean girls, och ingen är gladare än Lindsay Lohan själv!

Här om veckan skrev Modette om att Sex and the City kommer återvända till bioduken och att kontrakten var påskrivna och klara. Men det är inte den enda succén som är påväg tillbaka i rutan. Nej, nu skrivs det nämligen på en uppföljare till Mean Girls – av ingen mindre än självaste Lindsay Lohan.

I en intervju med CNN avslöjar skådespelerskan att hon så gärna vill att Mean Girls 2 ska bli av så att hon faktiskt börjat skriva på filmen själv.
– Jag har redan skrivit en sammanfattning till filmen. Jag behöver bara ett svar. Jag vet att Mark Waters, regissören, gärna skulle vilja komma tillbaka, förklarar hon i intervjun.

Och det verkar som att Lindsay inte kommer nöja sig med något annat än ett ja.
– Jag har försökt så himla mycket med att genomföra en Mean Girls 2. Det ligger inte i mina händer. Jag vet att Tina Fey (författaren bakom filmen) och Lorne Michaels (producenten) och alla på Paramount är väldigt upptagna. Men jag kommer fortsätta tvinga fram det och pusha dem tills vi gör det, fortsätter Lindsay.

Vad filmen kommer handla om har Lindsay ännu inte avslöjat. Men hon har några skådespelare som hon verkligen vill se i filmen.
– Jag skulle verkligen älska att få ha Jamie Lee Curtis och Jimmy Fallon i filmen, berättar hon.

Nu har det gått 12 år sedan premiären av Mean Girls och många av skådespelarna har vuxit upp och förlovat sig och skaffat barn, men vi håller tummarna för att få se Gretchen ta upp kampen och få Fetch och Mean Girls 2 att hända!


Gilla Modette på Facebook!