Tjejer berättar: Så avslöjade jag min partners otrohet

Otrohet, sex
Läs tjejers berättelser om otrohet. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Läs tjejers egna berättelser om hur det gick till när de avslöjade att deras partners varit otrogna.

Hans kompis råkade försäga sig

"Jag och min kille var tillsammans i tre år och hade det verkligen jättebra. Men en dag åkte vi bil tillsammans med hans kompis och vi började snacka om sex i duschen (oklart varför). Då säger hans kompis ”ja, jag minns när ni två hade sex i min dusch, fy fan vad ni lät då…”. Och min kille försöker typ prata bort det och tystna honom. Jag sitter där tyst och tänker för mig själv ”men gud, vi har aldrig haft sex i hans dusch”. Insåg då att han hade haft sex med någon annan i hans kompis dusch – och att de va dem två som lät så mycket. Vidrigt."

Han hade fortfarande kontakt med sitt ex

"Jag dejtade en kille för ett par år sedan och började tycka om honom riktigt mycket. Problemet var att han fortfarande hade kontakt med sitt gravida ex som skulle gå igenom en abort. Jag förstod att dom hade kontakt, men efter aborten så fortsatte dom prata och dessutom träffas en hel del så det började gå över gränsen tyckte jag. Jag bad honom att försöka sluta träffa henne så ofta eftersom att hon fortfarande skrev att hon ville ha tillbaka honom. Han lovade att sluta prata med henne och jag litade på honom.

En kväll när jag var påväg till honom så sa han att jag skulle messa när jag gick från bussen hem till honom men min mobil dog på vägen så jag hann aldrig skriva. Jag knackade på dörren, men ingen öppnade så jag prövade att dra lite i handtaget och det var öppet. När jag väl kommer in i hans rum så ligger han och hans ex i sängen och ja resten kan man gissa själv. Det var ingen trevlig syn och han fick inte se någonting mer av mig efter det iallafall."

Det var något som inte stämde

"Han kom hem sönderslagen och från ingenstans sa han helt random: "Jag har inte varit otrogen", två gånger. Han ville inte berätta varför han var slagen och då sa magkänslan att något inte stämde. Jag väntrade tills han somnade för att kolla hans telefon, där kom det mesta fram. Han hade träffat en 16 åring och levt ett dubbelliv. De hade haft en relation under hela vår tid tillsammans och jag fick även veta att de låg i vårt hem på alla hjärtans dag, vår "1-års dag" för att jag var bortrest då.."

Foto: Pexels

Min pojkvän var otrogen med en man

"Jag var hemma hos mitt ex som då stod i duschen samtidigt som jag skulle plugga från hans dator. När jag skulle söka i sökfältet kom det upp en sida han varit inne på innan. Det visade sig att det var en hemsida för homosexuella som ville träffa andra homosexuella. Först fattade jag ingenting, men sedan hittade jag konversationer med min pojkvän och en äldre man. Den konversationen kommer jag aldrig att glömma.

Det visade sig att den äldre mannen kommit hem till min pojkvän, när jag varit i skolan, och haft sex i min dåvarande pojkväns säng. Jag kände hur hjärtat bara dog och jag skickade ett sms till min pojkvän som fortfarande stod i duschen. Jag skrev "varför är du tillsammans med mig för att dölja att du är homosexuell?". Han läste smset när han var inne i badrummet och när han kom ut var han helt förstörd. Det var då vårt förhållande raserade helt och hållet. Kan även tillägga att han var otrogen under hela året vi var tillsammans och inte bara med den killen, utan med andra personer också."

Hans semesterflört berättade det

"Jag och mitt ex var ihop i två år när vi båda åkte utomlands till var sitt ställe så såg vi inte varandra i en månad. Under den tiden smsade vi varje dag och han sa alltid hur han saknade mig. Jag kände på mig att något skulle hända men jag hoppades på det bästa. Så när jag var tillbaka märkte jag hur han betedde sig konstigt.

En dag när jag var på hans jobb kom det in en tjej för att handla. Hon pratade med honom länge, i låg ton och ignorerade mig helt. Efter 20 minuter var tjejen fortfarande där och jag var så irriterad eftersom jag inte visste vad som hände så jag förberedde mig för att gå. När jag var på väg ut, bad hon mig att stanna och då berättade hon att hon hade legat med honom när vi var utomlands.

Tydligen hade de lärt känna varandra i Sverige några månader innan, fikade och pratade för att båda skulle till samma ställe (av ett sammanträffande) under samma period. Så där borta kontaktade han henne och bjöd henne till hans familjs hus. Hon hade stannar där i flera dagar. Hon visste inte att han hade flickvän och hon tyckte verkligen om honom. Att höra detta från henne förstörde mig helt. Jag skrek, grät.. bestämde mig för att förlåta honom efter några veckor men inget blev som förr. Jag litade inte på honom längre och många saker ledde till att jag gjorde slut nyligen."

Läs om var gränsen för otrohet går enligt killar här.

Läs om tjejers berättelser om varför de var otrogna här.

Gilla Modette på Facebook!