Fyra födelsedagar och ett fiasko – så här ser Petra ut 17 år senare

- Foto: Eva och Adam
Dela på Pinterest
Vi alla minns henne som sångfågeln och Evas rival. Så här ser Petra, eller Rosanna Munter som hon egentligen heter, ut över 17 år senare.

Det är nu mer än 17 år sedan succéfilmen "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" hade premiär. En film som satt "veckans babe" på kartan och skapade "jag vill vara din, Margareta"-dansen.

Men vad har egentligen hänt med skådespelarna i filmen? Som vi alla vet är Tobbe idag en storslagen skådespelare som bland annat gjort succé i Maria Wern-filmerna, Blå ögon och inte minst serien Bonusfamiljen.

En annan skådespelare från Eva och Adam som gjort succé är Annikas halvsyster, Petra, som raggade lite på Adam i fyra födelsedagar och ett fiasko – ni vet, tjejen som vi alla älskade men ändå ogillade för att hon förstörde kärleksparet Eva och Adam.

På senare tid har Petra, eller Rosanna Munter, som hon egentligen heter, varit DJ och levt life med musiken och hänger ofta med tjejerna i Icona Pop.

Så det verkade som att hon satsade på musiken trots allt – men det visste vi väl alla, att hon skulle lyckas efter sitt framträdande på Annikas mammas födelsedag, eller hur?

En annan film som hade premiär för 19 år sedan är Fucking Åmål, kolla in här hur Elin ser ut idag!

Vill du se fler förvandlingar? Kolla in här hur skådespelarna från En prinsessas dagbok ser ut.