Forskning visar: Den nya generationen har större penisar

- Foto: Baywatch
Dela på Pinterest
Ny forskning visar att killar som är födda sent 90-tal och tidigt 2000-tal har större penisar – men det finns en misstänksam detalj...

Genom en studie utvecklad av ett kondomföretag och universitetet Kings Collage London så har de fastställt en ganska intressant sak om killars könsorgan.

Mirror rapporterar om att forskare i studien mätte ungefär 15 tusen penisar till studien förra året. Den studien från 2016 visade att genomsnittet för en penis med stånd var 13,1 cm lång, men årets forskning visar på en galen förändring.

Ja, för mycket verkar ha hänt under ett år och den nya generationens 18-åringar tycks ha höjt snittet en hel del. Undersökningen från 2017 visar nämligen att genomsnittet längden på penisen för killar mellan 18 och 34, även kallat millenium-generationen, är ca 15,5 cm lång när de har stånd.

Det är dock inte bara de nyblivna 18-åringarnas nu medräknande längd som vi tror gör skillnad för snittet i år. En annan nyhet för årets undersökning är även att killarna som deltagit fått mäta och fylla i undersökningen själva.


Bara ett lustigt sammanträffande?

Mer:

Här är kändisarna tjejer vill ligga med – två svenskar finns i topp

Gör tjejen det här mot dig? Då är hon nog bara ute efter sex

Gilla Modette på Facebook!