5 stadier du går igenom när din kompis dejtar en douchebag

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay - Foto: Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Om du någon gång haft en vän som varit fram och tillbaka i ett förhållande så kommer du garanterat känna igen dig i det här.

"Aha, men oj?"
Första gången din kompis partner visar sin dåliga sida så försöker du att inte lägga dig i allt för mycket. Alla kan tabba sig så du låter det gå för den här gången.

"Ursäkta hen gjorde VAD?!"
En gång är ingen gång, men vissa saker är helt enkelt oförlåtligt. Snällt och försiktigt försöker du förklara att din kompis är värd bättre och inte borde vara ihop med någon som beter sig så dåligt.

"Dumpa direkt!?"
Okej, nu har du fått höra om hur douchig din kompis partner är under otaliga timmar, varje gång ni ses. Så många kvällar har du tröstat, peppat och kommit fram till att din kompis ska göra slut. Det är dags att dumpa direkt!


"..."
Gårdagens pepptalk efter deras 1000:e storbråk gav ingen effekt. För på Instagram ser du hur din kompis lagt upp en bild från en romantisk middag med *världens bästa*...

"Here we go again..."
Det dröjde inte många minuter efter att bilden lades ut på Instagram tills hen klantat sig igen och du kvällen därpå måste lyssna på den dagliga uppdatering om din kompis relationsdrama. Men eftersom du är en bra kompis lyssnar du igen, och igen och igen för att sedan ge samma råd. Dumpa hen.

Mer:

5 tecken på att kärleken i ditt förhållande håller på att dö

3 säkra tecken på att ditt ex vill ha dig tillbaka

Gilla Modette på Facebook!