Så blev Emma av med sina finnar – utan medicin

Bli av med finnar och akne med hjälp av läkemedel. - Foto: Privat
Dela på Pinterest
Hon testade Tetralysal och Roaccutan – men det var något helt annat som hjälpte henne.

Emma Westas Rödin, som bland annat har "Pillerpodden" tillsammans med sin vän Siri, har skrivit ett långt inlägg på sin blogg om finnar/akne – och hur hon blev av med dem.

Emma har ätit både Tetralysal och Roaccutan – något som hjälpte henne till en början, men som gjorde att finnarna kom tillbaka igen.

"Roaccutanen var bäst av dem två, men egentligen skulle jag nog behövt två kurer, då jag åt den i ett år men fick tillbaka aknen ett halvår efter sista pillret taget" skriver hon.

Efter fyra månader med Roaccutan såg Emma ut såhär:

Bildkälla emmaochsiri.se

Emmas pappa gick bort och hon blev utbränd, tappade hår och aknen kom tillbaka.

Men sedan kom Emma i kontakt med hudvård och fick lära sig att hon inte alls hade fet hy, något hon trott tidigare. Hon hade torr hy – som hon torkat ut under en längre tid.

Och där kom vändningen, Emma hittade en lösning.

"Jag fick prova ett oljeserum och en god kräm som jag skulle ha varje dag och natt i några månader. OH LORD JESUS säger jag bara", skriver hon på bloggen.

Emma skriver att hon är sedan dess starkt troende på hudvård och fukt, och att hennes ansikte blir "finare" och "finare" för varje minut som går.


Hon avslutar blogginlägget med en liten uppmaning till hennes följare, något alla borde läsa.

"Vet ni att ni är SÅ bra precis som ni är? Vet ni att ni är så mycket mer än er hy? Vet ni att ni kickar ass varje dag bara genom att kliva ur sängen? Om inte, så säger jag det till er nu", skriver hon.

Mer:

Gilla Modette på Facebook!