Så raggar du upp en kille – berättat av killar

Bild: pixabay
Bild: pixabay - Foto: Bild: pixabay
Dela på Pinterest
Att få till en träff med din crush är inte direkt det lättaste. Vad ska man säga och hur ska man göra? 5 killer berättar nu svaret!

I en tråd på forumet Reddit så fick killar svara på frågan "hur är det bästa sättet för en tjej att bjuda ut dig på?" och här är några av svaren som trillade in.

"Vänta tills jag är ensam, fråga mig inte framför mina vänner eftersom att, för det första blir det mer intimt och för det andra så känns det som att du lägger ner mer tanke på det", skriver en användare.


"Säg åt honom exakt vad du vill göra och föreslå vad ni ska göra" skriver en av användarna.

"Något i stil med 'det är så konstigt att vi inte har hängt förut, kan vi inte ses och (föreslå aktivitet som du vill göra ihop) någon dag i veckan?", tipsar en användare om att säga.

"Om du vill vara romantisk med honom, använd ordet 'dejt'. Om du inte använder ordet 'dejt', så kanske han tror att du frågar honom som en vän", skriver en användare.


"På samma sätt som en kille gör. Bara bjud ut honom på en dejt, eller om du inte vill göra det så kan du försöka hinta om att han ska bjuda ut dig", berättar en användare.

Mer:

4 gånger det är okej att förlåta otrohet – trots sveket

7 tecken på att du inte borde ligga med honom

Källa: Reddit

Gilla Modette på Facebook