6 typer av sex alla gifta kvinnor kommer ha under sitt liv

Kyssar
Sex som du kommer ha genom livet. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Om du hittat ditt livs kärlek som du planerar på att vara tillsammans med livet ut så kommer du garanterat ha de här typerna av sex!

1. Schemalagt sex

Det råder ingen tvekan på att du och din partner är sugna på varandra. Men vuxenlivet behöver ibland lite planering för att gå ihop och det kanske kan innebära att ni får schemalägga er par-tid då och då. 

2. Yolo-sexet
Alla har en lista på saker man måste göra innan man dör och vi gissar att några av dina punkter på din lista involverar sex. Den galna singeltiden kanske är förbi, men än finns det tid för galet sex.

3. Vi ska bli en familj-sexet
Barn är inte för alla och det går inte alltid på den "traditionella vägen", men känslan av att ni håller på att bilda er egna lilla familj, oavsett om ni ska skaffa barn, hund eller lägenhet, är definitivt värd att fira med sex.

4. Vi har inte haft sex på aslänge-sexet
Mest bara för att. Ibland är det lätt att glömma bort varandra och då är det bra att påminna sig själv och sin partner om vilken pangbrud du är i sängen.

5. Du har köpt sexiga nya underkläder-sexet
I ett långt förhållande så är det lätt att glömma bort saker som snygga underkläder. Men när du väl skaffat dem och känner dig som en sex-bomb så tänker du absolut inte låta det tillfället rinna ut i sanden. 

6. På köksbänken-sexet
Före middagen, lite spontant innan jobbet eller varför inte efter festen när polarna dragit och kidsen lagt sig. Sexet på köksbänken är ibland det bästa!


Mer: 

5 tecken på att han börjar bli kär i dig –berättat av killar

Om din flickvän säger det här –då kan hon vara otrogen

Gilla Modette på Facebook