Nellie Berntsson sände live på Instagram – fick dick pics

Nellie Berntsson sända live, dick picks, bilder
Nellie sände live och fick dickpicks i mobilen. - Foto: Nellie Berntsson
Dela på Pinterest
Några minuter efter Nellies livesändning på Instagram var hennes konto fyllt av snuskiga meddelanden och dick pics från äldre män.

Den 17-åriga Nellie Berntsson är en av Sveriges största bloggare och på Instagram driver hon ett konto med över 390 tusen följare. Under helgen startade hon en livesändning och det slutade med att hon blev riktigt äcklad.

"Jag fick kommentarer av ÄLDRE män som är lika gamla, om inte äldre än min pappa, kommentarerna var "open", "boobs", "so sexy", "hade knullat sönder dig". Min Insta var direkt full av Dick pics efter", skriver Nellie.

När de äckliga kommentarerna trillade in så började Nellies följare uppmana henne att stänga ner sändningen. Något som hon ifrågasätter nu.

"Jag fick kommentarer efter att jag skulle sluta min live, vänta, what? För vad? Ska jag som tjej behöva backa på grund av äckliga män som uppenbarligen har problem?", skriver Nellie.

Något som gör henne extra äcklad är det faktum att det är såpass många äldre män som kontaktar henne.

"Vissa kanske är pappor till barn eller gifta? Vidrigt. Ni ska vara typ mellan-pelaren i samhället och förebild till de yngre? Sen när blev de normalt att skriva sexhistorier till en 17-åring på nätet?", skriver Nellie i inlägget.

Mer:

Reportern Isabel antastades av fotbollsfansen utanför Friends

Hon filmade hela förlossningen – nu gör klippet succé

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Nellie Berntsson