Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är världens rikaste personer – som är födda samma år som dig

no title
Dela på Pinterest
Har du någonsin undrat över vem som är den rikaste personen i din ålder? Vi har svaret!

1996: Alexandra Andresen, Norge
Alexandras förmögenhet beräknas till 11,3 miljarder kronor. Hon har ärvt en andel i finansföretaget Ferd.

1995: Katharina Andresen, Norge
Katharina, som är syster med Alexandra, har också ärvt en andel i finansföretaget Ferd. Hennes förmögenhet beräknas vara värd ca 11,3 miljarder kronor.

1994: Justin Bieber, Canada 
Justin har tjänat sin förmögenhet på genom att vara, tja, Justin Bieber. Hans förmögenhet beräknas uppgå till ca 1,7 miljarder kronor.

1993: Gustav Magnar Witzoe, Norge
Gustav ska ha ärvt en halv andel av ett jättestort företag som sysslar med laxfiskning. Han förmögenhet beräknas till ca 9,5 miljarder kronor.


1992: Frances Bean Cobain, USA
Frances Bean Cobain har ärvt sin förmögenhet på 871 miljoner kronor. Enligt både Forbes och Bloomberg så finns det ingen noterad miljardär som är född det här året.

1991: Hugh Grosvenor, Storbritanien
Hugh har ärvt både sin förmögenhet, som beräknas till 10,4 miljarder, och titel som "Duke", vilket är den högsta titeln efter kungen i en monarki.

1990: Evan Spiegel, USA
Evan, som är gift med supermodellen Miranda Kerr, var med och grundade appen Snapchat och hans förmögenhet beräknas till 34 miljarder kronor.

1989: Bobby Murphy, USA
Bobby var också en av grundarna till appen Snapchat och hans förmögenhet beräknas till 34 miljarder kronor.

1988: Patrick Collison, USA (från Irland)
Patrick var med och grundande och driver än idag betalningsfunktionen "Stripe" och hans förmögenhet är beräknad till ca 9,5 miljarder kronor.

1987: Wang Han, China.
Wang uppges ha tjänat sin förmögenhet på hela genom att ha ärvt 11,3 miljarder ett ägarskap i flygbolaget Juneyao Airlines.

På Listan finns även två svenskar, se vilka de är i spelaren ovan.

Källa: Time

Mer: 

Så mycket pengar har Bianca Ingrosso på banken

Här råkar Linn Ahlborg avslöja hur mycket företagen betalar henne

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Justin Bieber Katharina Andresen Alexandra Andresen Gustav Magnar Witzoe Frances Bean Cobain Hugh Grosvenor TT Stripe Juneyao