10 bästa apparna för en snyggare Instagrambild

- Foto: Foto: Logan Weaver/Unsplash
Dela på Pinterest
Tagit över 100 bilder och ändå känns ingen perfekt? Misströsta inte! Här är tio appar som fixar snyggaste Instagrambilden.

1. UNUM

UNUM är verktyget som hjälper dig att skapa det perfekt planerade flödet. Appen ger dig möjlighet att lägga in bilder och planera dem utifrån hur de kommer se ut i ditt feed på Instagram. Perfekt för en snygg och enhetlig Instagramprofil. 

2. Boomerang

Saknar du liv i ditt flöde kan video vara ett enkelt sätt att liva upp det. Är du däremot inte så sugen på att hålla på och klippa och strula är Boomerang rätt app för dig. Här skapar du minivideos som loopar 10 bilder så var snabb! Här hinner du bara med korta rörelser men ack så mycket roligare det blir.

3. VSCO

VSCO innehåller både många fina gratis filter men ger dig även möjlighet att köpa filter i din egen stil. Passa på att ta inspiration bland bilderna i köpdelen och hitta exakt ditt konstnärliga uttryck.

4. Afterlight

Liva upp (eller ned) din bild med Afterlight, här kan du lägga på 74 unika och vackra filter, 78 spännande texturer och 128 fina ramar. Möjligheten att skapa en unik bild har aldrig varit så lätt. Perfekt för kreativa själar med en förkärlek för fotoförhöjande filter.

5. Faded

Perfekt för vintageinspirerade filter, tar dina bilder till en ny nivå med en mjuk och lite moody känsla i bilderna. Faded erbjuder ett enkelt gränssnitt som gör det lätt och snabbt att redigera bilder till toppkvalité.

6. Whitagram

Vita ramar på Instagram är något som verkligen skapar en snygg effekt, lägger du dessutom till det på alla dina bilder får du ett enhetligt och riktigt snyggt flöde. Whitagram lägger till denna snygga vita bakgrund på alla dina bilder och ger dig dessutom möjligheten att lägga text på bilderna.

7. Facetune

Facetune är en enkel redigeringsapp där du kan retuschera dina bilder till perfektion. Fixa vitare tänder, ta bort oönskade finnar och lägg på ett snyggt filter, på några sekunder ser din Instabild studiofotad ut.

8. Snapseed

Snapseed innehåller fina filter och stora möjligheter till att justera exponering, klippa bilden och mycket mer. Snapseed sparar dessutom dina tidigare justeringar och hjälper dig att hitta tillbaka till den känslan som du gillar att ha i dina bilder.

9. Polarr

Polarr är redigeringsappen som lätt anpassas till exakt det du tycker om. Du kan skapa egna filter, ha de effekter du gillar bäst nära till hands och mycket mer. En app som ger dig möjlighet att fixa till dina Instagrambilder till exakt din definition av perfektion.

10. Phonto

Sugen på att lägga till text i din Instagrambild? Då är Phonto rätt app för dig. I Phonto kan du enkelt placera ut text var du vill i din bild i olika typsnitt och former. Perfekt för att sätta ord på en känsla.

Tanka ned, hitta din favorit och på några sekunder har du alla verktyg för den perfekta Instagrambilden.


Vill du veta vilka appar som influencers använder? Ta en titt i videon nedan.

Mer:

Så redigerar du bilden innan du lägger upp den på Instastory

Nu syns det om du screenshotar på Instagram