Ellen Bergströms bild på brösten hyllas: "Jag ser ut så här"

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Nu delar Ellen Bergström med sig av sin berättelse om sina komplex och hoppas att sin bild på brösten ska hjälpa andra.

Soliga dagar på stranden är inte lika härligt för alla som det kanske låter. På Instagram berättar skådespelerskan Ellen Bergström om sina komplex för brösten som gjorde att hon fick panik när vännerna ville ha med henne till stranden – och hon är inte ensam. 

Att lägga ut en bild på sig själv i behå eller bikini är något Ellen aldrig skulle gjort för några år sedan, men nu hoppas hon att hennes nya bild ska hjälpa andra tjejer.


"En sån här bild, när mina bröst ser platta ut – skulle jag ALDRIG kunna visa för några år sedan", skriver Ellen i sitt inlägg på Instagram.

Ellen skriver också att hon brukade lägga i flera inlägg i bikinitoppen och att den ibland blev alldeles för tung för att simma i.

Nu hoppas hon att hennes inlägg på Instagram ska hjälpa andra som också bär på komplex.

"Jag hoppas att ni som läser det här och kanske känner samma som jag gjort för någon av era kroppsdelar, kan finna någon slags styrka och bara 'jag ser ut så här, fuck it!!! Jag ska leva livet'", Skriver Ellen i inlägget.

"Du är grym", "Så bra och så rätt" och "Tack Ellen!" skriver några av hennes följare i kommentarsfältet. Och ja, way to go Ellen!

Mer:

Så mycket kostade Bianca Ingrossos nya lägenhet

Så här såg Bianca Ingrosso ut när hon var 1 år

Gilla Modette på Facebook!