Sara Lund tar över rollen som Modettes nya chefredaktör

Dela på Pinterest
Nyligen krossade Modette alla rekord och nu får sajten en ny chefredaktör.

Tidigare i vår krossade redaktionen på Modette alla tidigare trafikrekord på sajten. Nu tar Sara Lund, tidigare redaktionellt ansvarig på sajten, sig an rollen som chefsredaktör för att ta Modette till ännu högre höjder. 

– Jag är så glad och taggad på min nya roll! Att driva en sajt för unga tjejer är inte bara fantastiskt roligt utan det innebär också ett stort ansvar, säger Sara.

För två år sedan tog Sara journalistexamen vid Uppsala Universitet och har sedan dess arbetat på Nyheter24-gruppen där hon utvecklats i rask takt. Nu tar hon över som chefredaktör på Modette.se och ska driva redaktionen framåt.

– Jag vill att Modette ska vara en sajt tjejer mår bra av att vara inne på, det är viktigast för mig, säger hon.


5 SNABBA MED SARA:

Vilken är den roligaste artikeln du skrivit?

Roligaste artikeln var nog att Kenza och Aleks förlovat sig! Men en artikel jag aldrig kommer glömma är när jag frågade tjejer hur de förlorade oskulden, det skulle bli en "tjejer berättar roliga sex-historier" men fick en helt ny vändning och blev istället hemsk och otroligt viktig. 

Vilka två skönhetsprodukter är ett måste i badrumsskåpet?

Helt klart nagellack och brun utan sol. Jag klarar inte av att gå med omålade naglar och jag kör brun utan sol mer eller mindre varje dag – året om.

Nämn tre otippade saker om dig själv?

Vi har alltid papper inne på redaktionen för att jag spiller ut min kaffekopp, typ varje dag... Jag har aldrig sett Harry Potter-filmerna och jag skrattar åt mig själv – lite för ofta. 

Vilken modetrend kommer du aldrig släppa?

Svarta stuprörsjeans. Alltid varit favoritplagget och kommer alltid vara!

Vad kan vi förvänta oss på Modette med dig som ny chefsredaktör.

Framför allt en härlig kombination mellan lätta och seriösa ämnen. Sedan nya spännande tv-satsningar och en peppad redaktion som kommer bli ännu vassare! 


Gilla Modette på Facebook!